TERIMA KASIH


counters

MTMR

Sunday, December 22, 2013

Jemaah umrah tersadai

800 jemaah umrah tersadai  
Sebahagian daripada 200 penumpang pakej umrah terkandas di sebuah hotel di Bayan Baru, Pulau Pinang, semalam.
 
Georgetown: Kira-kira 800 jemaah umrah dari seluruh negara tidak dapat menunaikan hasrat itu apabila pesawat yang sepatutnya membawa mereka ke Jeddah, Arab Saudi, tidak muncul.

Mereka yang sepatutnya berlepas dari beberapa lapangan terbang di seluruh negara tidak kesampaian meskipun sudah membayar RM6,100 seorang kepada agensi yang beribu pejabat di Alor Setar, Kedah.

ATM terima lori Tatra bantu mangsa banjir gelombang kedua

KUALA LUMPUR: Angkatan Tentera Malaysia (ATM) mendapat pertambahan aset untuk perolehan lori Tatra tujuh tan berikutan keberkesanan pasukan itu membantu memindahkan 38,323 mangsa banjir di negeri pantai timur dan Johor awal bulan ini.

Panglima ATM Tan Sri Zulkifeli Mohd Zin berkata Perdana Menteri Datuk Seri Najib Razak memberi persetujuan bagi ATM menambah aset berkenaan.

Mutakhir: Kilauan Emas Malaysia ke 43

Foto
ATLET Muay negara, Mohd Faizal Ramli bersama Ketua Kontinjen Negara ke Sukan Sea ke-27 Myanmar, Datuk Amiruddin Embi serta rakan-rakan bergambar kenangan selepas berjaya memungut pingat emas terakhir negara dalam acara Muay kategori 75kg di Stadium Tinju Winna Theikdi di sini, semalam. - Foto Hasan Ismail

Silat Melayu

DOA DOHA

WALI SONGO

Video Penjelasan Isu cincin RM 24 Juta.

WAJIB TONTON

Top Blogges

B. 10 Artikal Menarik Minggu ini.

C. Senarai Blog Wajib Baca Rakan Malaysia Transformasi Minda Rakyat