TERIMA KASIH


counters

MTMR

Wednesday, September 25, 2013

Komunis tetap musuh Tanah Melayu??? Mengapa lihat sini..

Dalam memoirnya, ketua Parti Komunis Malaya (PKM), Chin Peng mendakwa yang perjuangannya untuk memerdekakan Tanah Melayu dan kemudiannya Malaysia adalah atas nama ideologi. Dan dalam usahanya itu, pertumpahan darah tidak dapat dielakkan.

GAMBAR EKSLUSIF @NajibRazak SILICON VALLEY

Perdana Menteri Malaysia adalah diantara mereka yang telah mencuba kereta tanpa pemandu oleh Google.

Gempar !!! Keganasan terlampau???

Keganasan rumahtangga!!! merupakan satu fenomena yang berluas-luasa sekarang. Menyakitkan hati pasang adakalanya menjadikan dendam yang berpanjangan antara satu sama lain.

Ada cerita di sebalik cerita yang akan didedahkan selepas ini.Untuk memastikan anda tidak terlepas dan tertinggal cerita misteri dan pendedahan berani tersebut sila linkan url ini ke dalam blog anda http://malaysiatransformasi.blogspot.com


PANASS !!! HANTU CHENG PENG DAH MASUK MALAYSIA !!!Syabas diucapkan kepada pihak PDRM selepas berjaya menahan dua lelaki ditahan di Lapangan Terbang Antara bangsa Pulau Pinang kerana disyaki menyeludup abu mayat bekas Setiausaha Agung Parti Komunis Malaya (PKM), Chin Peng.... Individu berkerakyatan Thailand dan warganegara Malaysia dari Pulau Pinang tersebut ditahan malam tadi sejurus selepas kapal terbang dari Thailand menggunakan penerbangan Thai Airways mendarat.

GEMPAR : TUN MAHATHIR JADI PERANTARA SUNNAH DAN SYIAH!!!Bekas perdana menteri Tun Dr Mahathir Mohamad dan bekas presiden Iran Mohammad Khatami hari ini meminta Pertubuhan Kerjasama Islam (OIC) membentuk sebuah pasukan petugas bagi mengkaji secara mendalam perpecahan yang berlaku antara puak Sunnah dan Syiah.

Silat Melayu

DOA DOHA

WALI SONGO

Video Penjelasan Isu cincin RM 24 Juta.

WAJIB TONTON

Top Blogges

B. 10 Artikal Menarik Minggu ini.

C. Senarai Blog Wajib Baca Rakan Malaysia Transformasi Minda Rakyat