TERIMA KASIH


counters

MTMR

Thursday, December 18, 2014

Terkini: Banjir Klantan Gelombang Kedua semangkin buruk.

Klantan mengalami banjir gelombang kedua. Banyak tempat di tengelami air. Terkini bnjir bandar kuala krai di tengelami air sedalam 4 kaki.

Mutakhir: Datuk Seri Najip tidak perlu tunduk kepada tekanan???

YAB Dato Seri Najib tidak perlu tunduk dengan tekanan tekanan dari luar pentadbirannya. Ini adalah hanya tekanan yang diwujudkan oleh seseorang demi ingin melihat cita cita politik peribadinya tercapai sebelum beliau menghembuskan nafas terakhir beliau. 

Juga untuk mempermudahkan segala urusniaga bagi yang berkepentingan dengan "si tua pemberi tekanan" Jika benar kita ikhlas didalam sebuah perjuangan dan pasukan pastinya kita tidak akan mengaibkan ahli atau ketua pasukan kita.

Dalam apa juga keadaan kita akan pertahankan semuanya. Yab Dato Seri hanya perlu sedikit pembetulan didalam menyusun strategi dan ahli pasukan yang benar-benar  bersama dengan Yab Dato Seri. 

Percayalah kita mampu menang dengan sangat selesa 2/3 jika kita berani membuang segala "sampah" yang ada didalam pasukan yang sebelum ini.

Ahli Umno dan Penyokong setia BN

Mohd Faizal Misbari

Terkini: UMNO mengorak langkah baru dengan memperkenalkan daftar ke Ahlian secara online.

PWTC - DS Najib pagi td melancarkan pendaftaran keahlian UMNO secara online. Kini sesiapa shj yg ingin menjadi ahli UMNO hanya perlu melayari umno-online.my dan klik ruangan KEAHLIAN ONLINE utk mendaftarkan diri menjadi ahli UMNO. 24 JAM lulus jadi ahli UMNO.Menurut PM, kita dah letih cerita borang hilang dan lain-lain.

Menurut DS Tengku Adnan, selain lulus 24 jam, pemohon online akan menjadi ahli UMNO cawangan PWTC terlebih dulu. Selepas itu keahlian mereka akan diserapkan ke cawangan pilihan masing-masing.

Daftar ONLINE KLIK SINI

Kalimah Allah : Guan Eng Patut di pecat dari jawatannya?

Mukhriz Mahathir
Alot Setar – Kenyataan Ketua Menteri Pulau Pinang, Lim Guan Eng bahawa orang bukan Islam di negeri itu boleh menggunakan kalimah Allah disifatkan sebagai tidak sensitif terhadap perasaan orang Islam.

Menteri Besar Kedah, Datuk Seri Mukhriz Tun Mahathir berkata tindakan itu juga menunjukkan Lim tidak ikhlas dan kenyataan itu dibuat atas dasar kepentingan politik.

Silat Melayu

DOA DOHA

WALI SONGO

Video Penjelasan Isu cincin RM 24 Juta.

WAJIB TONTON

Top Blogges

B. 10 Artikal Menarik Minggu ini.

C. Senarai Blog Wajib Baca Rakan Malaysia Transformasi Minda Rakyat