TERIMA KASIH


counters

MTMR

Tuesday, November 5, 2013

Sepandai-pandai Tupai Melompat Sindiket pemalsuan permit tumpas.

JOHOR BAHRU: Jabatan Imigresen Johor menumpaskan satu sindiket pemalsuan permit kerja membabitkan warga India hasil serbuan di sebuah premis dua tingkat di Taman Sri Putri, Skudai di sini, jam 4 pagi tadi.

Lima kejayaan legasi FELDA

Lima kejayaan legasi FELDA 

Najib bersama ibu beliau, Rahah melihat buku Meneroka Impian, Mencapai Wawasan selepas majlis perasmian di Menara FELDA. Turut hadir Rosmah (kiri) dan Isa.
 
Datuk Seri Najib Razak menggariskan lima kejayaan FELDA yang terhasil daripada iltizam politik demi membela nasib peneroka dan akan diteruskan untuk mencapai kejayaan lebih besar dalam tempoh 50 tahun akan datang.

Terkini:Agong ingatkan rakyat supaya tidak melihat isu mutakhir sebagai isu remeh

Agong ingatkan rakyat supaya tidak melihat isu mutakhir sebagai isu remeh 
 YANG di-Pertuan Agong Tuanku Abdul Halim Mu'adzam Shah bersama Raja Permaisuri Agong Tuanku Hajah Haminah dan Perdana Menteri, Datuk Seri Najib Razak bersama isteri Datin Seri Rosmah Mansor dan Datuk Seri Jamil Khir Baharom di Majlis Sambutan Maal Hijrah Peringkat Kebangsaan di PICC, hari ini. - Foto Effendy Rashid
 
Yang di-Pertuan Agong, Tuanku Abdul Halim Mu'adzam Shah bertitah mengingatkan rakyat supaya tidak melihat isu mutakhir di negara ini sebagai isu remeh dan dipandang sebelah mata.

Silat Melayu

DOA DOHA

WALI SONGO

Video Penjelasan Isu cincin RM 24 Juta.

WAJIB TONTON

Top Blogges

B. 10 Artikal Menarik Minggu ini.

C. Senarai Blog Wajib Baca Rakan Malaysia Transformasi Minda Rakyat