TERIMA KASIH


counters

MTMR

Wednesday, January 20, 2016

Kenyataan Menteri Besar Kedah.

KENYATAAN AKHBAR

Saya mendengar kenyataan yang dikeluarkan oleh sebahagian daripada kepimpinan UMNO Negeri yang diketuai oleh Timbalan Pengerusi Badan Perhubungan UMNO Kedah, YB Dato’ Seri Ahmad Bashah Md Hanipah di Alor Setar petang tadi.

Kedudukan saya sebagai Menteri Besar adalah atas mandat dan kepercayaan yang diberikan oleh rakyat dan juga atas perkenan Ke Bawah Duli Yang Maha Mulia Sultan Kedah setelah dicadangkan oleh YAB Perdana Menteri.

Saya menyerah kepada Rakyat jelata untuk menilai prestasi dan keberkesanan kerja buat saya bersama kepimpinan parti seluruh negeri sejak hari pertama Barisan Nasional kembali mentadbir Kerajaan Negeri Kedah pada pilihanraya umum ke13.

Seperti yang telah dinyatakan sebelum ini, saya memegang amanah untuk berkhidmat dengan sebaiknya demi kesejahteraan dan kemakmuran rakyat. Rakyat dan pengundi jua yang akan menilai kemampuan pentadbiran saya.

DATO’ SERI HJ MUKHRIZ TUN MAHATHIR

Alor Setar
20 Januari 2016

TPPA ditandatanggani bulan MAC 2016!!! Detik sejarah bermula?

TPP di jangkakan akan ditandatanggani pada bulan Mac. Bila Penerangan atau soal jawab mengatakan tidak melibatkan Perlembagaan atau peraturan.

Mohon pencerahan hak-hak pekerja ada ke dalam perlembagaan negara?

Jika undang-undang kesatuan digubal atau boleh dipinda oleh kerana syarat untuk menyertai TPP. Percaya atau tidak satu masa nanti perkara ini akan berjangkit kepada peraturan atau Perlembagaan negara yang lain?

Aku dah nampak ada benda masuk!!! Terpulang kepada kecekapan pemimpin melayu dalam game yang licik ini.

Sekadar ingatkan sahaja!!!

Kot-kot macam gst tppani???

#takcayasudah

Silat Melayu

DOA DOHA

WALI SONGO

Video Penjelasan Isu cincin RM 24 Juta.

WAJIB TONTON

Top Blogges

B. 10 Artikal Menarik Minggu ini.

C. Senarai Blog Wajib Baca Rakan Malaysia Transformasi Minda Rakyat