TERIMA KASIH


counters

MTMR

Friday, February 24, 2017

Insya Allah Barisan Rakyat Memerintah Tanah Melayu.

Kemenangan pembangkang adalah kerana rakyat mula sedar GST punca barang naik, kerajaan sekarang perlu disingkirkan. Walaupun ada kebaikkan tetapi banyak kerosakkan.

GST !!!

Hapuskan jika Barisan Rakyat Memerintah. Itu janji Tun M. Tanda Tun M berjiwa rakyat. Tahu macamana nak menjaga rakyatnya.

API !!!

Cuba tengok bil anda masing-masing. Setiap bulan bayar bil api dah macam gudang pulak jumlahnya.

AIR !!!

Singapura beli air mentah 3sen kita rakyat bayar air kadar bayarannya ada yang mencecah RM 0.80 hingga RM 3.00 miter padu Ingat rakyat ni kilang ke apa?

Ikan Termenung!!!

Sekilo RM21.00 matilah nak x payah makan ikan. Kita makan ayam. Itu yang KFC nampak penuh selalu. Menteri pendek akal cakap KFC McD orang ramai masih penuh.

BR1M !!!

Kadar bertambah banyak tiap-tiao bulan bagi x apalah!!! Jumlah penerima juga bertambah setiap tahun. Itu petanda apa??? Rakyat bertambah kaya atau bertambah susah!!! Kerajaan duit bertambah atau penyusutan duit negara!!!

Gaji!!!

Keadaan sekarang gaji permulaan bagi rakyat Malaysia adalah RM 2500.00. Kerana ikut bancian RM 3500.00 pendapatan bulanan adalah golongan miskin.

Jadi kerajaan!!!

Semua projek mega kita hentikan. Bongkar dan ambil tindakkan terhadap kementerian yang banyak melakukan keterisan wang negara. KBS,Felda/FGV, Felcra, MARA, 1MDB. Penyangak-penyangak tersebut perlu disumbat dan dibuang dari menjadi penjawat awam atau pemimpin di negara Tanah Melayu.

HARAM JADAHLAH TU NAMANYA. Rakyat disusahkan sepanjang zaman? Sekarang susah kalau tak buang BN anda cari susah sepanjang zaman?

Silat Melayu

DOA DOHA

WALI SONGO

Video Penjelasan Isu cincin RM 24 Juta.

WAJIB TONTON

Top Blogges

B. 10 Artikal Menarik Minggu ini.

C. Senarai Blog Wajib Baca Rakan Malaysia Transformasi Minda Rakyat