TERIMA KASIH


counters

MTMR

Friday, December 20, 2013

Ingin Mencari Pendapatan Kedua

Adalah Perniagaan Internet Yang Paling SEMPURNA Dan Sesuai Untuk SESIAPA SAHAJA, Adakah Anda..

  • Orang yang mahu bebas kewangan dan masa dalam kehidupan bersama keluarga. Keluar 8am masa anak pergi sekolah, balik 8pm semasa anak sudah tidur.
  • Orang yang tidak suka bekerja makan gaji dan selalu kena ikut arahan bos. Tension !
  • Orang yang suka melancong ke merata-rata pelusuk tempat, sistem tetap bekerja untuk anda.
  • Orang yang selalu busy...Tak mengapa, sistem automatik Money Club akan membantu anda sehingga 90%.

...Jadi MoneyClub2u Lah Yang Anda CARI!

JANGAN Tunggu Lagi..

Sertai kami Hari Ini Juga!


Kelebihan MoneyClub2u.com

  • Modal SERENDAH RM50! Kalau tak ada RM50 x sampai sehari pun boleh cari (nak seribu daya tak mahu seribu dalih). So, memang tak de masalah anda nak join. Kawan anda pun tiada masalah nak join. Siapa pon boleh join. Memang senang nak jalankan bisnes nih. Terlalu mudah untuk di "jual". Mudah untuk diterima. Inilah salah satu faktor penting untuk menjayakan sesuatu projek buat duit iaitu "kos yang rendah". Sebabnya simple, orang yang nak buat duit memang kurang duit, jadi kalau projek nak guna modal besar memang susah. Yang ini hanya RM50 je. Ramai yang sanggup dan mampu. Lagipun bukan kena keluar duit berkali-kali. Sekali je seumur hidup.
  • Sistem komisen atau bonus penajaan yang tinggi! Setiap tajaan anda akan menjana 50% (RM25)
  • Bonus pasangan 10%. Bonus ini akan berjalan tanpa perlu anda bekerja kerana semua downline anda akan dapat downline mereka dan ini akan memberikan bonus pasangan kepada anda. Maksimum bayaran bonus pasangan sehari adalah bergantung pada pakej.. (kalau nak lebih kena join lebih la…hehhe).
  • Pendapatan dari MATCHING Bonus sehingga 5 level. Setiap ahli yang anda taja adalah level pertama anda. Anda akan meneri 10% dari bonus pasangan mereka. Bonus ini adalah sedalam 5 level. Jika jaringan anda sebelah kaki pon masih buat duit.

Lihat Bukti Pembayaran Dari NSR kepada Ahli-ahli Moneyclub2u.com. Adakah Anda Mahu Menjana Pendapatan Harian Seperti Ini?

 

UNTUK SELANJUTNYA KLIK SINI UNTU DAFTAR

Duit Syiling ATM ke 80

_MEL7300
_MEL7272
KUALA LUMPUR, 20 Dis 13 – Panglima Angkatan Tentera, YBhg Jen Tan Sri Dato’ Sri (Dr.) Zulkifeli bin Mohd Zin telah merasmikan upacara pelancaran Wang Syiling Peringatan sempena Hari Angkatan Tentera Malaysia ke-80 di Auditorium, Kementah hari ini. Turut hadir ialah Timbalan Panglima Tentera Udara, YBhg Lt Jen Dato’ Roslan bin Saad TUDM, Panglima-panglima dan pegawai-pegawai kanan ATM serta awam.

Silat Melayu

DOA DOHA

WALI SONGO

Video Penjelasan Isu cincin RM 24 Juta.

WAJIB TONTON

Top Blogges

B. 10 Artikal Menarik Minggu ini.

C. Senarai Blog Wajib Baca Rakan Malaysia Transformasi Minda Rakyat