TERIMA KASIH


counters

MTMR

Saturday, January 4, 2014

Isteri temui mayat suami bogel

Isteri temui mayat suami bersama wanita lain dalam keadaan bogel  
ANGGOTA polis mengangkat mayat yang ditemui dalam keadaan berbogel di sebuah premis perniagaan di Bandar Cyber, di belakang sebuah hotel bajet, di sini, malam tadi. - Foto Ikhwan Munir
 
Ipoh: Seorang isteri menemui mayat suaminya bersama seorang wanita lain dalam keadaan berbogel di sebuah premis perniagaan di Bandar Cyber, di belakang sebuah hotel bajet, di sini, malam tadi.

Kedua-dua mayat itu ditemui pada jam 9 malam, selepas wanita terbabit melihat kepulan asap keluar dari premis itu yang juga milik suaminya.

Yang Dipertua 2 PERKIM dan dua ahlinya disabit menipu RM3.612 juta

SHAH ALAM: Yang Dipertua 2,Pertubuhan Kebajikan Islam Malaysia (PERKIM), Profesor Emeritus Datuk Dr. Ariffin Suhaimi, dan dua bekas ahli PERKIM; Datuk Baharin bin Baba, dan Abas bin Adam disabitkan dengan kesalahan menipu.

Mereka didakwa menipu sebagai Pemegang Amanah kepada Projek Menaikkan Taraf Laluan B9/ FT015 dari Lapangan Terbang Subang ke Hospital Sungai Buloh (Fasa 1) berjumlah RM3.612 juta.

Johor tutup pusat hiburan keluarga berunsur judi

Johor tutup pusat hiburan keluarga berunsur judi 
 

Johor Bahru: Kerajaan Johor mengarahkan 16 pihak berkuasa tempatan (PBT) di negeri ini supaya melancarkan operasi bagi memastikan semua pusat hiburan keluarga yang berunsurkan perjudian di negeri ini ditutup sepenuhnya.

Silat Melayu

DOA DOHA

WALI SONGO

Video Penjelasan Isu cincin RM 24 Juta.

WAJIB TONTON

Top Blogges

B. 10 Artikal Menarik Minggu ini.

C. Senarai Blog Wajib Baca Rakan Malaysia Transformasi Minda Rakyat