TERIMA KASIH


counters

MTMR

Friday, May 3, 2013

PRU13 #Program Parlimen Barisan Nasional Kulai.#Belia-belia bangkit memberikan sokongan PADU#Dacing pilihan muda mudi sekarang.

Pada 3 Mei 2013 Tempat TJ MART SALENG PARLIMEN KULAI.Jam 9.00 malam. Dato Hj.Adam Hamid dan semua Calun BARISAN NASIONAL turun padang bertukar-tukar pendapat dan beramah mesra bertemu penduduk dan masyarakat setempat. Kehadiran 7500 orang dari perbagai bangsa turun padang bagi menyatakan sokongan kepada BARISAN NASIONAL demi keharmonian masyarakat di Malaysia.

Hendraf Johor berjanji memberi sokongan penuh kepada Barisan Nasional dalam PRU 13.

Pada 2/5/2013 bertempat di Taman Teratai Sekudai Johor Jam 10.00 malam telah diadakan pertemuan di antara Menteri Besar Johor Dato Hj Abdul Ghani Othman dan Pemimpin HINDRAF kebangsaan.

Perjumpaan masyarakat India dalam bicara BLUEPRINT HINDRAF juga di hadiri oleh Calun Dun Nusa Jaya Dr. Hj Zaini dari BARISAN NASIONAL. Gani Othman amat mesra dan tahu kehendak masyarakat India di Negeri Johor terutamanya penduduk di Gelang Patah.

VIDEO : AKSI TERLARANG ANAK ANUWAR Part-2 #MalaysiaSpring

ANUWAR Part-2 #MalaysiaSpring

Ini adalah dedahan  yang  dijanjikan pada semua pembaca, Taktik untuk melancarkan #MalaysiaSpring telah dimulakan oleh Anak Anuwar semalam untuk mempertikaikan kreditbiliti SuruhanRaya Pilihanraya.

Majlis Ramah Mesra MB Johor Dengan Pengundi Taman Universiti

Photo: 1Malasyia daripada Dr.Hj.Zaini dan ahli parto komponen MCA dan Gerakan. 

2hb Mei 2013. Jam 8.45 malam. Lokasi Taman Universiti Sport Club. YAB Dato’ Hj.Abdul Ghani dan Dr.Hj.Zaini telah hadir ke Majlis Ramah Mesra Bersama Pengundi-Pengundi di Taman Universiti. Kehadiran para pengundi mencecah lebig kurang 3000 orang yang terdiri daripada pelbagai kaum.

Menteri Besar Johor menghadiri Majlis ramah Mesra bersama Pemimpin Masyarakat.


Photo 

2hb Mei 2013. Jam 2.30ptg. Lokasi Dewanraya Perumahan Lima Kedai. Calon BN DUN Nusajaya Dr.Hj.Zaini telah mengiringi YAB Dato’ Haji Abdul Ghani menghadiri Majlis Ramah Mesra YAB Menteri Besar Johor Bersama Pemimpin Masyarakat di Perumahan Lima Kedai.

Silat Melayu

DOA DOHA

WALI SONGO

Video Penjelasan Isu cincin RM 24 Juta.

WAJIB TONTON

Top Blogges

B. 10 Artikal Menarik Minggu ini.

C. Senarai Blog Wajib Baca Rakan Malaysia Transformasi Minda Rakyat