TERIMA KASIH


counters

MTMR

Friday, April 12, 2013

Jadi Pemimpin Kera dibal Hulk.

Semoga Pemimpin UMNO / BARISAN NASIONAL dapat ikhtibar.Sejak Papa Gomo mengumumkan bertanding pada PRU 13 ini menentang Dato Sri Anwar Ibrahim di Permatang Pauh banyak reaksi positif dari pelbagai pihak terutamanya rakyat Malaysia yang mahu selamatkan Malaysia ini daripada jatuh ke tangan manusia BISEKSUAL. Alasan mereka menyokong Papa Gomo adalah kerana bukti yang Papa Gomo ada yang berada dalam simpanan selamat Papa Gomo.

Benar Gomo tak nafikan memang Gomo masih menyimpan klip video tersebut. Klip Video rentetan daripada aksi Anwar Ibrahim menerkam seorang Mahasiswa berumur 19 tahun didalam sebuah bilik hotel. Dalam pengetahuan Papa Gomo juga ada beberapa lagi klip video Anwar Ibrahim yang mana Datuk Nallakarupan bekas rakan baik Anwar Ibrahim ada 2 klip video Anwar yang bersama dengan 2 lelaki (KERETA API) dan juga video Blowjob Shamsidar (Isteri Azmin Ali).

Datuk Eskay juga masih mempunyai 2 lagi Klip Video yang memaparkan aksi Anwar Ibrahim bersama 2 orang pelacur ketika beliau berada di Thailand. Satu klip video lagi Gomo rasa tak perlu untuk maklum pada semua kerana klip video tersebut merupakan klip yang paling PANAS buat tontonan umat Islam seluruh dunia.

Raja Goyang 360 Blogspot memang Gomo tidak mengetahui siapa pemilik blog tersebut. Gomo memang tidak terlibat walaupun ramai mendakwa pemilik blog Raja Goyang adalah Papa Gomo. Ini mungkin disebabkan Papa Gomo merupakan orang pertama yang meninggalkan komen didalam blog tersebut maka persepsi pembangkang menuduh Papa Gomo empunya angkara.Sampai ke hari ini Gomo tidak kenal ataupun mengetahui siapa pemilik blog Raja Goyang 360 namun apabila isu paparan gambar Anwar Ibrahim dengan seorang lelaki bercium mulut itu tersebar Gomo dan beberapa rakan lain menjalankan siasatan dan mendapati benar video tersebut wujud memandangkan lelaki yang bersama Anwar Ibrahim bercium mulut didalam video itu telah pun dikenal pasti.

Gomo sendiri menyampaikan mesej kepada individu berkenaan dengan meninggalkan mesej didalam Facebook Lelaki itu dengan kata kata:

"Salam saudara, bertaubatlah sebelum terlambat kerana sesungguhnya Nabi Muhammad SAW tidak mengaku umat kepada mereka yang main punggung ini. Harap sangat bro dapat bertaubat dan jangan sekali lagi diheret Anwar Al Juburi"

Individu lelaki berkenaan kemudianya telah DELETE akaun Facebook beliau barangkali mungkin bukan Papa Gomo sahaja yang menghantar mesej kepada beliau tetapi ramai lagi yang melakukan pekara yang sama.

Apa yang Gomo nak nyatakan disini adalah tindakan Dato Sri Anwar Ibrahim yang SENYAP dalam isu terbaru ini yang mana aksi seks beliau didalam blog Raja Goyang (Video Coming Soon) dan juga Video perbualan mesra beliau dengan Mahasiswa yang diliwat yang dikeluarkan oleh Papa Gomo. Kenapa kali ini Anwar Ibrahim senyap dan tidak mahu mengeluarkan sebarang kenyataan berhubung dakwaan terbaru ini? Kenapa beliau tidak mahu menyalahkan UMNO ataupun pihak pihak lain sepertimana yang sebelum ini beliau hanya pandai menyalahkan UMNO walaupun kemaluan beliau yang mendapat nikmat hasil dari melanggan pelacur dan lelaki muda?

Blogger Dr Novandri juga pernah mendedahkan klip video yang mana Anwar Ibrahim sendiri megakui beliau seorang Biseksual apabila ditemubual wartawan. Jawapan dari soalan wartawan tersebut turut mendatangkan impak kepada rakyat yang telah memandang sinis Anwar Ibrahim yang dilihat secara terang terangan mengakui beliau seorang Biseksual KLIK DISINI

Tindakan Anwar Ibrahim membuat gempar dengan menyaman Papa Gomo sebenarnya adalah untuk menyakinkan parti PAS bahawa beliau bukan lelaki didalam video tersebut. Tindakan tersebut sebenarnya sudah dapat dijangka kerana imej Anwar Ibrahim sudah tidak lagi relevan untuk menjadi Perdana Menteri sepertimana sebelum ini yang beliau disokong oleh kepimpinan parti PAS dan DAP.


Sejak pertengahan tahun lepas hingga ke hari ini majlis Syura PAS gagal mencapai kata sepakat untuk mempersetujui Anwar Ibrahim sebagai Perdana Menteri jika Pakatan menang pada PRU 13 ini. Tambah kacau bilau apabila video yang sebelum ini tersebar antara beliau dan China Doll sudah sampai kepada ahli ahli PAS dibawah yang melaporkan kepada pucuk pimpinan PAS bahawa mereka menolak Anwar Ibrahim dan mahukan Haji Hadi sebagai Perdana Menteri jika Pakatan menang PRu 13 ini.

Lebih memeritkan lagi apabila klip video yang dikeluarkan Papa Gomo dengan warna dan juga audio suara telah menyakinkan bahawa Anwar Ibrahim adalah lelaki yang BISEKSUAL dan ianya tidak dapat lagi membendung perasaan ANTI ANWAR IBRAHIM dikalangan ahli ahli PAS sendiri.

Gomo tertarik dengan apa yang diulas oleh blog RBF ONLINE berkenaan masaalah Calon PKR di Kelantan kerana PAS Kelantan tidak mahu PKR bertanding pada PRU 13 kali ini dan jika PKR benar benar mahu meletakkan kerusi mereka maka calon yang bertanding atas tiket PKR mestilah ditentukan oleh PAS dan bukannya PKR. Artikel RBF ONLINE KLIK DISINI

Gomo juga mendapat berita sahih dari sebilangan ahli PAS yang risau dan gusar jika Papa Gomo menyambung tayangan video tersebut yang mana memaparkan aksi seks antara Anwar Ibrahim dan mahasiswa tersebut. Mereka takut kerana ianya akan menyebabkan ahli PAS akan mengundi Barisan Nasional pada PRU 13 ini kerana mahu mengelakkan Anwar Ibrahim menjadi Perdana Menteri. Atas sebab sebab ini lah juga sudah semakin ramai dikalangan PAS yang mendesak Haji Hadi Awang mengumumkan bahawa beliau yang akan menerajui negara jika Pakatan menang kelak dan meminta Anwar Ibrahim berundur demi menjamin kemenangan Pakatan PAS,DAP dan PKR pada PRU 13 ini.


Gomo pernah menyatakan dalam artikel terdahulu yang mana ahli PAS sudah bosan dan muak dengan beban yang ditanggung malah pemimpin PAS sendiri menyebut bahawa PAS sudah tidak sanggup lagi memikul biawak hidup untuk ke Putrajaya. Biawak Hidup yang dimaksudkan adalah Dato Sri Anwar Ibrahim. KLIK DISINI

Pendek kata majoriti PAS sudah hilang keyakinan kepada Anwar Ibrahim untuk menerajui Pakatan Pembangkang dan mahukan Haji Hadi mengepalai Pakatan PAS,DAP dan PKR pada PRU 13 kali ini.

Namun demikian DAP dilihat terus menyokong Anwar Ibrahim untuk menerajui Pakatan kerana kita sendiri maklum bahawa DAP melalui Karpal Singh peguam Anwar Ibrahim mempunyai cengkaman yang kuat ke atas telur Anwar Ibrahim. Mahu tidak mahu DAP mesti pergunakan Anwar Ibrahim dan andaikata Pakatan Menang pada PRU 13 ini sudah pasti DAP akan blackmail Anwar Ibrahim dengan apa yang DAP simpan selama ini sejak 1997 mengenai perilaku Homoseksual Dato Sri Anwar Ibrahim.
PEMBALASAN dan itulah yang berlaku sejak kelmarin apabila video seks Mustapha Ali Setiausaha Agong PAS disebarkan di terengganu. Mengikut makluman 2 orang ahli AMK ditahan polis bagi menjalankan siasatan berhubung penyebaran video seks tersebut. Kenapa ini semua berlaku?

Ini lah propaganda Anwar Ibrahim untuk mematikan langkah pemimpin PAS yang cuba menolak beliau menerajui negara sebagai Perdana Menteri. cakap cakap orang PAS yang tidak mahu Anwar Ibrahim cuba dimatikan dengan video seks Mustapha Ali bagi menafikan PAS untuk terus mengkritik Anwar Ibrahim.

Namun isunya disini adalah Mustapha Ali dan bukannya Haji Hadi jadi jika imej Mustapha Ali tercalar dengan aksi seks ianya tidak menghalang untuk Haji Hadi tampil mengetepikan Anwar Ibrahim yang lebih teruk dan jijik dari Mustapha Ali berbanding Anwar Ibrahim.

GOMO membuat AKU JANJI yang Gomo tidak akan menayangkan atau memainkan sebarang KLIP VIDEO SEKS Mustapha Ali setiausaha Agong PAS selepas ini!!!

Apa sekalipun Gomo rasa PAS sepatutnya berfikir secara waras dalam pekara ini. Jika benar mereka mahukan Putrajaya dan mahu kuasa yang ada mereka sepatutnya tidak memikul Anwar Ibrahim dan PKR pada PRU 13 kali ini. Kemenangan Anwar Ibrahim dan PKR akan membuatkan PAS hanyalah parti pelengkap sepertimana yang pernah disuarakan oleh Azmin Ali pada PRN Sarawak yang lalu.

Hadi Hadi harus ke depan dan bukannya duduk dibelakang Lim Kit Siang dan Anwar Ibrahim dalam menerajui Pakatan Pembangkang Malaysia. Gomo rasa tidak perlu bercakap panjang kerana kita tahu PAS mempunyai jentera yang ramai dan kuat berbanding PKR yang hanya pandai memberikan arahan tetapi tidak pandai membuat kerja.

Bukan kerana Papa Gomo Anwar Ibrahim kini tidak relevan didalam PAS tetapi ini semua adalah kerana kesedaran Rakyat Malaysia yang tidak mahu pemimpin BISEKSUAL, HOMOSEKSUAL menerajui negara Malaysia ini. Kesedaran rakyat yang peka dan mengambil tahu masaalah moral Anwar Ibrahim ini kini telah membuka mata rakyat untuk menolak Anwar Ibrahim pada PRU 13 kali ini.Klik sini untuk selanjutnya    http://youtu.be/nD176o26Y9Y

Jika tidak ada aral pada hari penamaan Calon 20hb April ini selepas dari penamaan calon Gomo akan bersalaman dan memohon maaf kepada Anwar Ibrahim serta menyerahkan sekeping DVD untuk beliau memikirkan masa depan dan maruah keluarga beliau. Gomo juga akan memberikan 2 lagi salinan kepada Wan Azizah serta Nurul Izzah DVD tersebut untuk isteri dan anak Anwar Ibrahim memikirkan kesan buruk kepada keluarga mereka jika paparan tersebut disebarkan.

Gomo juga faham ramai yang mahu menyaksikan sambungan video terkam mahasiswa. Gomo sendiri jika tidak sabar sudah pasti akan mengeluarkan nya untuk tatapan rakyat Malaysia namun untuk kali ini setelah mendapat nasihat dari beberapa orang tokoh agama dalam pekara ini maka Gomo mengambil pendirian memberikan nasihat dan amaran terlebih dahulu kepada beliau Dato Sri Anwar Ibrahim. Jika segala galanya tidak diendahkan maka akan keluarlah paparan video tersebut untuk tontonan rakyat Malaysia.

Pssssttt.... Wan Azizah dan Nurul Izzah patut malu kerana suami Nurul Izzah juga terlibat.Undi PKR Bawa Kehancuran Negara 
Undi PAS Bawa Pepecahan Umat Islam 
Undi DAP Bawa Penindasan Bangsa 
Undi BN Bawa Kemakmuran Agama, Bangsa Dan Negara.

Menurut Rasulullah Iman mempunyai 70 Cabang.

 70 Cabang Iman.
Bagi orang Islam, kepercayaan kepada tuhan dan kesedaran ketuhanan itu mempunyai peranan dan pengaruh yang kuat. Ia mempengaruhi prestasi daripada pelbagai dimensi diri dan juga pelbagai bentuk perilaku positif seseorang. Oleh sebab itu, menurut Rasulullah, iman mempunyai 70 cabang. Cuba kita perhatikan panduan agama tentang luasnya pengaruh iman kepad pelbagai diri manusia.

Apabila kita berpijak di atas landasan kepercayaan, keyakinan dan kesedaran tentang Allah, kesedaran lain muncul, iaitu kesedaran tentang adanya Hari Kiamat, Syurga , neraka, pahala, dosa, takdir Allah, nikmat Allah, rahmatnya dan sebagainya. Iman mempengaruhi perilaku kita, baik kepada diri sendiri ataupun kepada orang lain. Persoalan berkenaan iman yang mempengaruhi tingkah laku adalah: adakah kita mengutamakan hal yang penting dan menjauhi perkara yang tidak berguna? Adakah kita menjauhi tindakkan yang tidak bermoral, suka menderma, menghargai orang lain, sabar menghadapi cabaran, memiliki integrity diri, menyayangi sesama manusia dan sebagainya?

Terdapat banyak cara bagi muslim memperbaharui dirinya. Antaranya dengan berzikir, bersolat, membaca Al-Quraan dan mengerjakan haji. Pembaharuan rohani sentiasa berlaku terutamanya melalui ibadat yang kita lakukan setiap hari seperti bersolat, berzikir dan membaca Al-Quraan. Hasilnya, kualiti rohani kita terus meningkat.

PAS akhirnya telanjang bulat bila memfitnah UMNO dengan bermacam-macam fitnah.

Video Skandal Seks Mustapha Ali Setiausaha Agong PAS 
Ringkasan Kes.
Pada 11/4/2013 jam lebih kurang 0745 hrs semasa pengadu bersama-sama KPL/S 14656 sedang menjalankan Tugas Rondaan MPV Kawasan pentadbiran Balai Polis Kg.Raja Besut Terengganu telah terima arahan daripada Bilik Gerakan IPD Besut untuk menjalankan pemeriksaan di Kampung Alor Lintang 22200 Kg.Raja Terengganu kerana terdapat maklumat orang awam menjumpai sampul surat yang mengandungi cakera padat berunsur lucah. Hasil pemeriksaan di hadapan pintu pagar di kawasan Perumahan Lorong Sekolah dan Lorong Hidayat Kg.Alor Lintang 22200 Kg.Raja Terengganu telah menjumpai (16) sampul surat berwarna putih dan setiap sampul mengandungi (1) keping cakera padat video gambar lucah. Kemudiannya barang kes di bawa balik ke IPD Besut Terengganu bagi tindakan lanjut.

Siasatan:
1) MO: Suspek ahli PKR Kuala Terengganu telah mengedarkan cd video tersebut ke kawasan perumahan Kg. Alor Lintang, Kg Raja, Besut, Trg.
(2) Hasil pemeriksaan Video tersebut adalah melibatkan seorang Ahli Parti Politik Setiausaha Agung Pas, Dato' Mustaffa Ali.
(3) Video memaparkan seorang Perempuan disyaki bukan warganegara bersama (melakukan hubungan seks) dengan Dato' Mustaffa Ali. Durasi video tersebut hampir lebih kurang 11 minit 25 saat.
(4) Sebanyak (16) sampul putih, di dalam tiap-tiap sampul tersebut mempunyai (1) keping. Jumlah keseluruhan cd video adalah (16) keping.


FREE DOWNLOAD  
http://www.mediafire.com/?1oak1k7dtbxkz7z..Klik sini.

PAS wajar laksanakan hukuman HUDUD keatas Mustapha Ali

Hukuman yang dikenakan keatas orang yang berzina. Mengikut peruntukan hukum syara` yang disebutkan di dalam al-Quran dan hadith dan yang dikuatkuasakan dalam undang-undang Qanun Jinayah Syar`iyah bahwa orang yang melakukan perzinaan itu apabila sabit kesalahannya di dalam mahkamah, maka wajib dikenakan hukuman hudud, iaitu disebat sebanyak 100x sebat. Firman Allah dalam Surah an-Nur ayat 2 yang bermaksud, "Penzina wanita dan penzina lelaki, hendaklah kamu dera, masing-masingnya seratus dera,"

HUKUMAN REJAM SAMPAI MATI BAGI KESALAHAN ZINA ( BAGI MEREKA YANG TELAH BERKAHWIN ) :
 

Lim Kit Siang balik Pening.

MALU! LIM GUAN ENG & BAPA LIM KIT SIANG DAP TERIMA SATU LAGI TAMPARAN HEBAT! #PG13 #PRU13

Lim Guan Eng dan bapa beliau, Lim Kit Siang DAP menerima satu lagi tamparan hebat apabila lebih ramai kepimpinan DAP meletakkan jawatan kerana tidak percaya lagi kepada kepimpinan parti itu.


Sebelum ini, jentera DAP Johor lumpuh apabila tiga pemimpin kanan DAP Johor meletak jawatan sebagai ahli jawatankuasa pilihan raya parti negeri. Mereka ialah Pengerusi DAP Johor, Dr. Boo Cheng Hau; Timbalan, Norman Fernandez dan Setiausaha DAP negeri Tan Chen Choon.

DAP Kedah juga pernah mengugut Anwar Ibrahim kerana didakwa mengumumkan nama calon PRU tanpa perbincangan.

Yang terbaru dan memalukan parti DAP ialah pergolakan DAP Negeri Sembilan :
DAP Negeri Sembilan mendapat tamparan hebat apabila tujuh pemimpin kanan peringkat cawangan parti itu malam tadi mengisytiharkan sokongan terhadap Barisan Nasional (BN) pada Pilihan Raya Umum Ke-13 (PRU-13) 
Kumpulan terbabit yang diketuai oleh Naib Pengerusi DAP Cawangan Ladang Paroi, David Dass Aseerpatham merupakan individu terawal yang membantah dan membuat laporan berhubung pemilihan Jawatankuasa Tertinggi Pusat (CEC) parti itu hujung tahun lalu. 
Selain David, enam lagi yang menyatakan pendirian mereka ialah 
1. Setiausaha DAP Cawangan Ladang Paroi, Mahendran Krishnan;  
2. Pengerusi DAP Cawangan Desa Dahlia Senawang, Richard Francis. 
3. Naib Pengerusi Cawangan Desa Dahlia Senawang, Jesu Dason; 
4. Setiausaha DAP Cawangan Ladang Regent, Tampin, Chelvam Kathan; 
5. Naib Pengerusi DAP Cawangan Ladang Regent, M. Subramaniam. 
6. Setiausaha DAP Cawangan Desa Dahlia, Senawang, S. Karthiyaini.
Kesemua mereka yang mengaku masih menjadi ahli DAP, sebelum ini telah membuat laporan ke pejabat Pendaftar Pertubuhan (ROS) berhubung penipuan dalam isu CEC tersebut. - seterusnya
Anda bayangkanlah seorang yang berjawatan Setiausaha Agung DAP seperti Lim Guan Eng DAP yang didakwa sering angkat bakul sendiri dan bermegah-megah dengan diri sendiri kononnya C.A.T tetapi permasalahan parti sendiri dilihat gagal diselesaikan dengan baik.

Selain daripada itu, jika Lim Guan Eng DAP begitu cepat mengeluarkan kenyataan sidang akhbar dalam blog beliau tentang perkara-perkara lain tetapi malangnya, beliau seperti cuba menyembunyikan nanah dan pekung dalam parti sendiri tanpa penjelasan beliau sebagai Setiausaha Agung DAP.

Dan keengganan Guan Eng DAP untuk menulis satu kenyataan sidang akhbar ini mengingatkan kita kepada isu kalimah Allah yang dicetuskan oleh anak Kit Siang dan membangkitkan kemarahan umat Islam di negara ini.

Tetapi MiM sedang menanti jika anak Lim Kit Siang DAP akan memberi respons yang cepat jika berlaku perkara yang sama di dalam BN. Kita tunggu dan lihat sama ada beliau akan mengaitkannya dengan DS Najib Razak.

Selain daripada perletakkan jawatan kepimpinan DAP, parti itu juga berdepan dengan siasatan ROS kerana kesilapan mengira undi semasa pemilihan CEC DAP baru-baru ini. KLIK SINI


Yang paling memalukan dan boleh menjatuhkan maruah Lim Guan Eng DAP ialah dakwaan 753 perwakilan parti itu tidak menerima surat jemputan untuk menghadiri Kongres Kebangsaan ke-16 parti itu, sekali gus gagal mengundi bagi memilih Ahli Jawatankuasa Kerja Pusat (CEC) pada Disember lalu.

Seperti yang rakyat Pulau Pinang tahu, integriti Lim Guan Eng DAP semakin dipersoalkan dengan banyaknya permasalahan besar di dalam parti beliau sendiri. Begitu juga dengan masaalah skandal projek beliau di Pulau Pinang yang melibatkan berbillion ringgit wang rakyat.

MiM percaya rakyat terutamanya kaum Cina sudah mula sedar dengan masaalah dan ketidakmampuan untuk memegang jawatan beliau. PRU13 adalah ketikanya untuk menolak pemimpin yang Cocky, Arrogant dan Tidak boleh dipercayai.

Silat Melayu

DOA DOHA

WALI SONGO

Video Penjelasan Isu cincin RM 24 Juta.

WAJIB TONTON

Top Blogges

B. 10 Artikal Menarik Minggu ini.

C. Senarai Blog Wajib Baca Rakan Malaysia Transformasi Minda Rakyat