TERIMA KASIH


counters

MTMR

Saturday, October 7, 2017

Terkini : Pasir Gudang Bubur Asyurah Utara di EDL Shell Pasir Gudang.

Pasir Gudang : Pada 6/10/2017 Program masak bubur Asyurah Utara telah dilaksanakan di Pasir Gudang.

Persiapan dimulakan bermula dari malam 5/10/2017 seawal jam 9.00. Pemasangan kemah dan persiapan bahan-bahan untuk memasak bubur Asyurah tersebut.

Pengelibatan Anak Muda ARMADA dan J/Kuasa Parti Pribumi Bersatu Malaysia untuk menjayakan Program tersebut.

TAHNIAH kepada Ketua Bahagian PPBM Pasir Gudang Dr Hashim bin Hj Yusoff, ARMADA dan  SRIKANDI atas kejayaan melaksanakan program tersebut.

Program kemasyarakatan  akan terus dilakukan bagi #ppbmmesramasyarakat. PPBM sedar masyarakat Pasir Gudang tergolong dari masyarakat pelbagai bangsa dan kebudayaan. Perkara tersebut tidak menjadi halangan untuk PPBM-Pasir Gudang mendekati rakyat.

PPBM-Pasir Gudang merasakan rakyat mula sedar dan boleh menerima kehadiran budaya Politik Demokrasi. Mereka kelihatan tidak kekok atau berasa jangal kehadiran kami.

Ada setengahnya boleh bergurau senda walaupun pada pertemuan kali pertama. Ini merupakan satu perkembangan Positif di mana Parti Politik yang di terajuai OTAI Tun M dan TSMY mendapat tempat di hati rakyat.

Kebiasanya mereka menyuarakan pandangan. Pendapatan tidak sepadan dengan harga barang.

" Kami tahu dan memahami apa kehendak rakyat. Kami tidak boleh berbuat apa-apa selagi kami belum menjadi kerajaan " - Tuan Dr Hj Hashim bin Hj Yusoff.

PPBM bersama Paktan Harapan merasakan perlu untuk membantu dan membela nasib rakyat. Oleh itu PPBM dalam menyambut kemenangan 100 hari memerintah menjadi kerajaan di Malaysia berjanji akan menghapuskan cukai GST!!! - Tun M.

Tugasan rakyat Malaysia pada hari ini adalah memenangkan kerusi PPBM dan PAKATAN HARAPAN di mana-mana kerusi yang di pertandingkan dalam PRU14 akan datang.

MEDIA MESO

Silat Melayu

DOA DOHA

WALI SONGO

Video Penjelasan Isu cincin RM 24 Juta.

WAJIB TONTON

Top Blogges

B. 10 Artikal Menarik Minggu ini.

C. Senarai Blog Wajib Baca Rakan Malaysia Transformasi Minda Rakyat