TERIMA KASIH


counters

MTMR

Tuesday, April 30, 2013

Pendedahan Maut 5 Mei 2013.

Barisan Nasional telah memenangi di semua kerusi yang di pertandingi. Ini kerana rakyat Malaysia telah hilang kepercayaan kepada Puak Rosak. Akhirnya apa yang terjadi semua calun-calun bebas sepakat menyokong BARISAN NASIONAL.

Parlimen Gelang Patah dan Dun Nusa Jaya melawat ahli-ahli Persatuan Pemandu Teksi Gelang Patah.
Photo

30hb April 2013. Jam 12.00tghari. Lokasi Perhentian Teksi Pekan Gelang Patah. YAB Dato’ Haji Abdul Ghani Bin Othman Calon BN Parlimen Gelang Patah bersama Calon BN DUN Nusajaya Dr.Hj.Zaini bin Abu Bakar telah melawat ahli-ahli Persatuan Pemandu Teksi di Perhentian Teksi Gelang Patah.

Awak semangkin ku gosok semangkin MERAH ???

KESAN DAKWAT KEKAL YANG DICALIT PADA JARI ANGGOTA KESELAMATAN YANG MASIH KEKAL SELEPAS 6 JAM DI KEM MAHKOTA KLUANG. MENURUT BELIAU SEMAKIN DICUCI WARNA DAKWAT SEMAKIN PEKAT. 

JADI APA YG PUAK2 PR TIMBULKAN ISU INI ADA HANYA PROPAGANDA UTK MENCETUSKAN SUASANA HURU HARA PADA HARI MENGUNDI KERANA MEREKA SUDAH SEDAR BAHAWA MEREKA AKAN DIHUKUM OLEH PENGUNDI2 PADA PRU13 NANTI. BAHAYA JIKA BERI KUASA KEPADA PAKATAN HARAM KERANA INILAH SIFAT JAHAT MEREKA SELAMA INI.

KAMI JUGA TELAH MENDAPAT MESEJ DARIPADA RAKAN KAMI DI BATU SEPERTI BERIKUT: My guys in Batu just reported an attempt by Tian Chua & Izzah to prove indelible ink can be removed on a postal voter. The attempt FAILED! Residue remained under nails and edge of despite their best efforts. Pics and my report, slightly embellished wrt extent of their failure on my blog. Please rip them to pieces. Both can lose their seats to BN! THX!

JADI KITA WAJIB MENOLAK SEMUA CALON PAKATAN HARAM KERANA HATI MEREKA SANGAT JAHAT DAN KOTOR SERTA JIJIK.

SILA SHARE DAN SEBARKAN KEPADA SEMUA RAKYAT MALAYSIA.
KESAN DAKWAT KEKAL YANG DICALIT PADA JARI ANGGOTA KESELAMATAN YANG MASIH KEKAL SELEPAS 6 JAM DI KEM MAHKOTA KLUANG. MENURUT BELIAU SEMAKIN DICUCI WARNA DAKWAT SEMAKIN PEKAT.

TLDM akan saman kepada penabur Fitnah kononnya Kapal Selam dibeli kerajaan tidak boleh berfungsi.

Tentera Laut Diraja Malaysia (TLDM) akan menyaman individu atau parti politik yang terus berdegil menabur fitnah dalam kempen pilihan raya kononnya kapal selam yang dibeli kerajaan tidak boleh berfungsi.

Benarkah BN Zalim??? Benarkah UMNO Racist??? Pendedahan ini untuk Orang Barisan Nasional Sahaja.

Aku malas nak komen panjang lebar JOM kita tengok VIDEO Pstt...UNDILAH BARISAN NASIONAL. PILIHAN SELURUH RAKYAT MALAYSIA.

Ajinda tersembunyi dakwaan Dakwat dicalit sewaktu pengundian boleh hilang bila disabun.

Hari ni kecoh pasal dakwat kekal pengundi awal boleh hilang apabila di sabun, betul ker??

Baru sebentar tadi aku call 2 orang sahabat aku di kem tentera Port Dickson dan di Mindef, dakwaan mereka tidak benar sama sekali. Mereka berdua ada juga mencuba cuci menggunakan tinner tetapi masih ada lagi kesan pudar di jari tetapi tidak hilang seperti yang didakwa oleh sesetengah pihak yang tidak bertanggungjawap.

Aku rasa ni adalah usaha terdesak dan dakwaan fitnah oleh Pakatan cuba membangkitan kemarahan rakyat terhadap SPR. Bukti yang mereka ada hanyalah gambar, mungkin gambar sebelum dicalit pada jari telah diambil sebelum membuat pengundi yang sebenar. Inilah agenda pakatan yang boleh dibau sejak dulu lagi untuk menipu dan membuat provokasi melampau.

Apa-apa pun kita tunggu jawapan dari SPR....

UNDILAH BARISAN NASIONAL.
-Tok Guru.
Hari ni kecoh pasal dakwat kekal pengundi awal boleh hilang apabila di sabun, betul ker??

Majlis Penyampaian Touch Points Secara ON OFF Kepada Peladang, Penternak dan Nelayan Oleh Menteri Besar Johor.

Photo 

30hb April 2013, Jam 9.30pagi. Lokasi Dewanraya MPJBT Gelang Patah. Majlis Penyampaian Peruntukan Touch Points Secara “ONE OFF” Kepada Peladang, Penternak dan Nelayan telah dirasmikan oleh Y.A.B Dato’ Haji Abdul Ghani Bin Othman, Menteri Besar Johor.

Dato Hj Abdul Ghani sempena lawatanY.A.B Dato Sri Mohd Najib Bin Tun Hj. Abdul Razak ke Southern University College.Photo: YAB Dato' Hj Abdul Ghani sedang memberi ucapan alu-aluan.29hb April 2013. Jam 8.30 malam. Lokasi Southern University College, Taman Impian Emas JB. Majlis Ramah Mesra Bersama Y.A.B Dato’ Sri Mohd Najib Bin Tun Hj. Abdul Razak, Perdana Menteri Malaysia telah dihadiri seramai 34 ribu orang daripada... penduduk sekitar DUN Skudai dan DUN Nusajaya yang berada di dalam kawasan Parlimen Gelang Patah. Ketiga-tiga Calon Barisan Nasional iaitu YAB Dato’ Hj. Abdul Ghani Bin Othman, Dr. Hj.Zaini Bin Abu Bakar dan En. Liang Ah Chai turut hadir sama pada majlis ini.

Kekuatan Rakyat Johor Perpaduan dan Kasih sayang, BUDI DISEMAI BAKTI DITUAI.

"Kekuatan Rakyat Johor ialah perpaduan & kasih sayang antara kaum,sejak dulu tak pernah ada satu kaum @ kelompok yg rasa dipinggir di Johor,ketika sy memimpin rakyat Johor,sy tahu,sikap saling menyayangi telah menjadikan Negeri ini dilimpahi Rahmat Allah hingga kita menjadi sebuah Negeri termaju di Malaysia malah akan mencapai Negeri paling makmur di dunia,Jika sy biarkan rakyat sy diracuni dgn kebencian yg 'mereka' bawa,maka kita akan menghancurkan segala yg telah kita bina bersama" -Abdul Ghani Othman


Pemeriksaan Kesihatan percuma masyarakat Orang Asli olih Dr.Zaini Calon BARISAN NASIONAL.

Dalam Majlis Ramah Mesra Masyarakat Orang Asli di Kampung Simpang Arang, Calon BN Dr.Hj.Zaini sempat mengadakan program khidmat masyarakat melalui pemeriksaan kesihatan percuma terhadap masyarakat Orang Asli tersebut.
PhotoUsaha murni yang sentiasa tersemat di hati. Kesihatan adalah lambang sesejahteraan masyarakat. Semoga usaha ini dapat dikekalkan selamanya. Bersesuaian dengan selogan BARISAN NASIONAL rakyat di dahulukan pencapaian diutamakan. SYABAS kepada Dr.Hj Zaini bin Abu Bakar.

Peliharalah kamu.


Peliharalah kamu (kerjakanlah dengan tetap dan sempurna pada waktunya) segala sembahyang fardu, khasnya sembahyang Wusta (sembahyang Asar), dan berdirilah kerana Allah (dalam sembahyang kamu) dengan taat dan khusyuk. [Surah al-Baqarah, ayat 238]

Calon Bebas Pengerang Parlimen P157. Tak Mau tapi mau diri di pecat dari UMNO.

Calon Bebas bagi kerusi Parlimen P157 Pengerang, Mohd. Azaman Johari kali ini menggantung poster kempennya yang tertera 'Kami Bukan Pembangkang, Kami Rakan BN' pula.

Dr.Zaini Buat Lawatan Ke Balai Polis Gelang Patah.

Photo

29hb April 2013. Jam 12.30 tghari. Lokasi Balai Polis Gelang Patah. Calon Barisan Nasional DUN Nusajaya, Dr. Hj.Zaini Bin Abu Bakar telah mengadakan lawatan ke Balai Polis Gelang Patah. Tujuan lawatan ini adalah untuk memperkenalkan diri ...beliau sebagai Calon BN DUN Nusajaya kepada kesemua kakitangan pasukan keselamatan di balai tersebut mendapatkan maklumat terus dari Balai Polis tersebut mengenai indeks kadar jenayah di Pekan Gelang Patah.

How to Withdraw Money Without an ATM Card.


Instructions

1 Give your state issued driver's license to the teller and explain that you do not have your ATM card on hand. The teller has the ability to look up your information using your driver's license. You can then write out a check to cash.

2 Fill out your information on a withdrawal slip (available at your local bank if you don't have any on hand) and write in your account information. Submit the withdrawal slip to your bank and the teller withdraws the money from your account (depending on your bank, you may be asked to supply I.D. such as your driver's license).

3 Write out a check to cash and submit it to a teller at your local store. Depending on the store's policy, you may or may not be allowed to receive cash from the company (due to this it may be in your best interest to ask about this policy before writing out the check). You may only be allowed to do this if you have made a purchase.

Silat Melayu

DOA DOHA

WALI SONGO

Video Penjelasan Isu cincin RM 24 Juta.

WAJIB TONTON

Top Blogges

B. 10 Artikal Menarik Minggu ini.

C. Senarai Blog Wajib Baca Rakan Malaysia Transformasi Minda Rakyat