TERIMA KASIH


counters

MTMR

Wednesday, May 1, 2013

Makhluk berbagai wajah?

DUN N42 JOHOR JAYA BARISAN NASIONAL BERKUNJUNG KE RUMAH MASYARAKAT SETEMPAT.

Kunjungan DUN N42 JOHOR JAYA BARISAN NASIONAL Y.B TAN CHER PUK ke salah sebuah rumah pengundi sambil beramah mesra. Beliau menjadi calun Johor Jaya dan masih kekal mempertahankan Johor Jaya. Beliau juga aktif dengan kemasyarakatan di tempat beliau. Banyak aktiviti-aktiviti kemasyarakatan yang beliau ikut semasa menjadi wakil rakyat di DUN Johor Jaya. Beliau menjadi pilihan masyarakat berbilang Kaum.


Jeng Jeng Jeng.. Pendedahan demi pendedahan di keluarkan untuk rakyat Malaysia berfikir mana kebenarannya.

Bapa Saiful Bukhari waktu ini memohon maaf kepada seluruh rakyat Malaysia diatas keterlanjuran beliau menerima suapan dari Anwar Ibrahim untuk menafikan anak beliau diliwat oleh Anwar Ibrahim.

Satu surat palsu yang mana menyatakan Yusof Qadarwi menyokong Anuwar Ibrahim menjadi Perdana Menteri.


Seperti yang dimaklumkan sebelum ini bahawa Al Juburi akan mengeluarkan satu surat palsu yang mana menyatakan Yusof Qadarwi menyokong Al Juburi menjadi Perdana Menteri.Ternyata apa yang dinyatakan oleh Zulkifli Nordin bulan Febuari lalu menjadi kenyataan apabila puak puak pembangkang kini menjaja sekeping surat sama seperti apa yang nyatakan sebelum ini.

Lawatan Muhibbah Y.A.B Dato Abdul Ghani Bin Othman ke Kampung Sungai Melayu.


Photo 

30hb April 2013. Jam 1.00 tghari. Lokasi Kampung Sungai Melayu. Lawatan Muhibbah Y.A.B. Dato’ Haji Abdul Ghani Bin Othman bersama calon BN DUN Nusajaya Dr.Hj.Zaini Bin Abu Bakar ke Kampung Sungai Melayu pada hari ini telah mendapat sambutan yang sangat mesra oleh seluruh penduduk kampung tersebut. 

Silat Melayu

DOA DOHA

WALI SONGO

Video Penjelasan Isu cincin RM 24 Juta.

WAJIB TONTON

Top Blogges

B. 10 Artikal Menarik Minggu ini.

C. Senarai Blog Wajib Baca Rakan Malaysia Transformasi Minda Rakyat