TERIMA KASIH


counters

MTMR

Friday, April 26, 2013

Bakal menanti pengikut Kiram Sulu yang cuba menganggu kedaulatan Malaysia.

Kurang Ajar!!! Tak serik-serik !!

Menurut Idjirani, pertempuran akan disambung semula selepas kira-kira 1,000 ahli Barisan Pembebasan Kebangsaan Moro (MNLF) tiba di Sabah untuk mengukuhkan kuasa kesultanan di Lahad Datu.

Timbalan Ketua Pengarah Kastam ditembak 3 kali di leher jam 8.40 pagi.

Timbalan Ketua Pengarah Kastam (Perkastaman/Cukai Dalam Negeri) Datuk Shaharuddin Ibrahim meninggal dunia akibat ditembak di Presint 8 di sini, pagi ini. Beliau terkena tiga das tembakan berhampiran lampu isyarat ibu pejabat polis Putrajaya. Ketua Polis Kuala Lumpur Datuk Mohamad Salleh mengesahkan insiden ini, yang dipercayai berlaku kira-kira 8.40 pagi tadi.

Scorpene SUHARAM Bala Altantuya.

Setelah menyembunyikan diri beberapa lama akibat kantoi menipu, SUARAM sekali lagi muncul menyerlahkan muka tidak malu mereka di saat pilihanraya untuk meneruskan misi yang belum selesai iaitu menggunakan isu scorpene dan Altantuya untuk menjatuhkan kerajaan.

Datuk Dr Haron Din sedia tinggalkan PAS.

Siapa Yang Kenaa......!
Timbalan Musyidul Am PAS, Datuk Dr Haron Din dalam satu temu bualnya dengan media secara terbuka mengakui PAS akan tetap melaksanakan hudud sekiranya pakatan pembangkang yang terdiri daripada DAP, PKR dan PAS menang PRU-13.

Rafizi telah mendedahkan Saman Anwar dan Wan Azizah tidak dibayar sejak 98.

Sorry la ya, aku bukan berminat sangat nak main hal-hal begini. Tapi bila Rafizi, Malaysiakini dan Harakah Daily serang Datin Seri Rosmah kerana dua saman AES, maka terpaksalah aku bongkarkan hal ini. Sekarang mari kita tengok 2 saman vs berpuluh-puluh saman. Aku dah buat semakan di MyeG atas nama Anwar Ibrahim dan Wan Azizah.

Silat Melayu

DOA DOHA

WALI SONGO

Video Penjelasan Isu cincin RM 24 Juta.

WAJIB TONTON

Top Blogges

B. 10 Artikal Menarik Minggu ini.

C. Senarai Blog Wajib Baca Rakan Malaysia Transformasi Minda Rakyat