TERIMA KASIH


counters

MTMR

Monday, May 13, 2013

ANWAR DAN GUAN ENG MENGAMUK PADA BEKAS HAKIM............... #Rasis #BlackOut505 #LainKaliLah

"Siapa yang makan cili dialah merasa pedasnya" ayat itu patut diberikan pada Anwar dan Guan Eng. Takkan nak sekat kebebasan orang lain menyuarkan hak mereka. Bukankah selama ini Pakatan Harami  memperjuangkan Hak Kebebasan bersuara. Bila kena batang Hidung sendiri tak upun mengamuk...

BARISAN KABINET BARU MALAYSIA 2013Datuk Seri Najib Tun Razak benar-benar ‘zip mulut’ pasal barisan Kabinet kerajaan Pusat yang dijangka diumumkan minggu ini.

#PRU13-Video Anuwar Ibrahim #360 didedahkan #Malaysia Spring.

Pssttt...Korang jangan sampai terkencing atau di kencingkan ya tengok VIDEO ni.....

Ambik Engkau !!! Singapura tahan 21 rakyat Malaysia?Sebahagian daripada beratus rakyat Malaysia mengadakan demonstrasi haram membantah keputusan Pilihan Raya Umum Ke-13 di Taman Merlion, Singapura pada Rabu lalu. - AGENSI

Analissis !!! Pendedahan Pencerobohan Lahat Datu.1. Siapakah Yang Menceroboh?

Kumpulan penceroboh yang dikenali sebagai ‘Tentera DiRaja Kesultanan Sulu’ (The Royal Sulu Sultanate Army)1 datang dari Selatan Filipina dan dianggarkan terdiri daripada kira-kira 200-400 orang, dengan 20-100 orang daripada mereka bersenjata2. Kumpulan ini diketuai oleh ‘Raja Muda’ Agbimud...din Kiram, adik kepada ‘mantan sultan’ Jamalul Kiram III dan ‘sultan’ Ismael Kiram II.Jamalul Kiram III pernah bertanding untuk jawatan senator dalam pilihanraya Filipina.

POST MORTEM PRU13 : Gelombang Kebangkitan Melayu Malaysia, Tolak pengkhianat negara dan tolak Nik Aziz?


Hahahaaa... Mujur Nik Aziz tidak dipanggil untuk turut serta dalam siri wacana 'Post Mortem PRU13' yang telah berlangsung, di Hotel Premiera, Kuala Lumpur. Kalau tidak, sudah pasti Nik Aziz akan rasai seperti ditendang terajang selepas mendengar kenyataan bekas Timbalan Presiden PAS, Nasharuddin Mat Isa, ketika menjadi ahli panel dalam wacana tersebut bertajuk 'Bicara Kepimpinan dan Survival Ummah', semalam.

Silat Melayu

DOA DOHA

WALI SONGO

Video Penjelasan Isu cincin RM 24 Juta.

WAJIB TONTON

Top Blogges

B. 10 Artikal Menarik Minggu ini.

C. Senarai Blog Wajib Baca Rakan Malaysia Transformasi Minda Rakyat