TERIMA KASIH


counters

MTMR

Saturday, October 18, 2014

Terkini: Felda menang saman Wan Azizah?

Fitnah merupakan satu perkara yang di benci oleh Agama. Sehinggakan neraka jahaman tempatnya kepada yang membuat fitnah.

Sebelum ini Harakah juga memfitnah Felda jual minyak ke Israel. Kita saman dan Felda menang. Dibayar gantirugi RM200 ribu.

Rakyat Malaysia juga tidak di benarkan masuk ke Israel. Tetapi masih ada rakyat malaysia yang sengajakan membuat onar dengan memburukkan negara Malaysia.

Mereka bercerita di luar negara seoalah-oleh mereka ini bukan rakyat Malaysia. Seorang rakyat Malaysia yang sayangkan negara tidak akan memburukkan negara sendiri. Negara kita umpama keluarga kita. Adakah kita sanggup memburukkan keluarga kita kepada orang lain.

Felda hari ini menang saman malu atas tuduhan Suara Keadilan Sebutan Kes tahun 2010 yang sebut Felda Bangkrap. Taksiran kerugian sedang dikira  saman Wan Azizah dll pemilik sebanyak rm200 juta. Mereka fitnah kita saman.

Begitulah dua suratkhabar pemfitnah yang berjaya kita saman. Semoga perkara ini menjadi ikhtibar kepada yang lain. Suratkhabar Pemfitnah sengaja membuat pembohongan demi pembohongan dengan menabur fitnah kepada rakyat supaya membenci kerajaan yang menguruskan Felda.

Begitulah puak-puak pembangkang sentiasa memfitnah FELDA yang selama ini membantu rakyat di Fitnah. Akhirnya Fitnah itu makan diri satu persatu kebenaran itu timbul dan kebenaran itu terserlah.

MTMR hanya nak sebut "ALLHAMDULILLAH" Allahuakhbar.

Silat Melayu

DOA DOHA

WALI SONGO

Video Penjelasan Isu cincin RM 24 Juta.

WAJIB TONTON

Top Blogges

B. 10 Artikal Menarik Minggu ini.

C. Senarai Blog Wajib Baca Rakan Malaysia Transformasi Minda Rakyat