TERIMA KASIH


counters

MTMR

Sunday, October 20, 2013

Pelik: Tetapi benar !!!

Cuba anda periksa buah apakah ini? Pelik kah buah ini. Rasanya tidak kot. Kita suka pada yang pelik-pelik. Dalam dunia ini memang banyak benda pelik? Saya tunjukkan lagi satu benda Pelik pasti anda tahu apakah bendanya tu.

Anda suka tak yang ini.......Kah kah kah.....Nantikan seterusnya di sini bongkar kita bongkar benda Pelik di Dunia....


Terkini:Terkejut Datuk Mukhriz Mahathir.

CALON Naib Presiden UMNO 2013, Datuk Mukhriz Mahathir menjawab soalan media selepas mengadakan pertemuan ringkas dengan Ahli Jawatankuasa Pemilihan UMNO 2013. - Foto Zef Othman
Datuk Mukhriz Mahathir menjawab soalan media.

Calon Naib Presiden dalam pemilihan UMNO 2013, Datuk Mukhriz Mahathir berpuas hati atas sokongan yang diberikan perwakilan sehingga membolehkan beliau memberikan saingan sengit kepada penyandang, Datuk Seri Hishammuddin Hussein.

"Ini adalah pertama kali saya menawarkan diri untuk bertanding jawatan Naib Presiden UMNO. Apabila dilihat sokongan berdasarkan undi yang diperolehi, ia adalah satu kejutan buat diri saya," katanya ketika ditemui media di Pusat Dagangan Dunia Putra di sini, sebentar tadi.

Beliau yang juga Menteri Besar Kedah berkata demikian ketika menjawab soalan media selepas mengadakan pertemuan ringkas dengan Ahli Jawatankuasa Pemilihan UMNO 2013.

Silat Melayu

DOA DOHA

WALI SONGO

Video Penjelasan Isu cincin RM 24 Juta.

WAJIB TONTON

Top Blogges

B. 10 Artikal Menarik Minggu ini.

C. Senarai Blog Wajib Baca Rakan Malaysia Transformasi Minda Rakyat