TERIMA KASIH


counters

MTMR

Tuesday, June 11, 2013

UMNO serangan UFO di lancarkan.?

Kad Kredit dan Kad Debit bakal mengancam anda? Mengapa !!! " WAJIB BACA "

PENDEDAHAN INI MUNGKIN MENGELAKKAN PEMBACA DARIPADA DIPERDAYA
Beberapa hari selepas menukilkan entri ini, saya dihubungi oleh wanita melalui private message Facebook dan memperkenalkan dirinya sebagai 'Elis', 26 tahun.

2 PEMBUNUH UPAHAN DITAHAN.

 
Dua lelaki dipercayai pcmbunuh upahan yang kerap menyerang beberapa ahli perniagaan diberkas polis selepas sarang persembunyian mereka di Kampung Seberang, Kuala Sepetang, diserbu polis Khamis lalu.

PAKATAN PEMBANGKANG DAN ANWAR SEMAKIN DITOLAK.


Walaupun pakatan pembangkang berjaya menambahkan kerusi parlimen di Dewan Rakyat dan juga Dewan Undangan Negeri, kemenangan mereka semakin tidak bermakna.

Ini kerana setiap parti di dalam Pakatan Rakyat kini mahu menunjukkan taring dan kekuatan masing-masing.

Yang paling terserlah kepimpinan Anwar Ibrahim sebagai pemimpin de facto Pakatan Rakyat semakin terhakis disebabkan kemelut perebutan kuasa dan pengaruh di kalangan pemimpin.

Red Bean Army (RBA) mesti dikekang demi menjaga kestabilan negara dan keharmonian masyarakat berbilang kaum di Malaysia.

Kegiatan tentera siber pembangkang Red Bean Army (RBA) mesti dikekang demi menjaga kestabilan negara dan keharmonian masyarakat berbilang kaum di Malaysia,Aktivis Red Bean Army sengaja memainkan sentimen perkauman sempit semata-mata mahu mengapai-apikan kaum Cina bagi memburukkan BN dan Kerajaan.

Wasiat Raja Raja Melayu.7 wasiat Raja Melayu :

1. Kami namakan dan kami panggil akan dia, bumi yang kamu pijak dan langit yang kamu junjung Persekutaun Tanah Melayu (sekarang dikenali Malaysia). 

2. Kami isytiharkan dan kami simpan untuk kamu dan kami benarkan kamu isytihar dan simpan untuk anak cucu kamu, selain gunung-ganang, tasik dan hutan simpan, tanah simpanan Melayu sehingga nisbah 50 peratus, selebihnya kamu rebutlah bersama-sama kaum lain. 

3. Bagi menjaga kamu dan bagi melindungi anak cucu kami serta harta milik kamu, kami tubuhkan Rejimen Askar Melayu selain untuk membanteras kekacauan dalam negara dan ancaman dari luar negara.

4. Kami kekalkan dan kami jamin kerajaan dan kedaulatan Raja-Raja Melayu memerintah negara ini. 

5. Kami isytiharkan Islam adalah agama Persekutuan.

6. Kami tetapkan bahasa kebangsaan ialah bahasa Melayu.

7. Kami amanahkan dan kami pertanggungjawabkan kepada Raja-Raja Melayu untuk melindungi kedudukan istimewa orang Melayu dan kepentingan sah kaum-kaum lain (kemudian ditambah kedudukan istimewa anak negeri Sabah dan Sarawak).

Raja Melayu telah wasiatkan untuk Orang Melayu dalam 7 wasiat.

Silat Melayu

DOA DOHA

WALI SONGO

Video Penjelasan Isu cincin RM 24 Juta.

WAJIB TONTON

Top Blogges

B. 10 Artikal Menarik Minggu ini.

C. Senarai Blog Wajib Baca Rakan Malaysia Transformasi Minda Rakyat