Google+ Followers

TERIMA KASIH

MTMR

Monday, December 9, 2013

Ubah sekarang Selamatkan Malaysia

Shamsuddin Hassan's photo. 
BEKAS PENGERUSI DAP KEDAH,LEE GUAN AIK YG DITURUNKA DARI JAWATANNYA DGN TIDAK SEMENA-MENA OLEH LIM GUAN ENG,TELAH DISAHKAN SEBAGAI MASIH LAGI PENGERUSI DAP KEDAH BERDASARKAN SURAT DARI ROS.


KEPUTUSAN ROS INI ADALAH BERDASARKAN PERLANTIKAN PENGERUSI DAP KEDAH BARU YG DI LANTIK DAP,ZAIRIL KHIR MENGGANTIKAN LEE GUAN AIK,TELAH DIBUAT OLEH CEC YG TIDAK SAH.KEPUTUSAN TERSEBUT MEMBAWA MAKSUD ZAIRIL KHIR TIDAK LAGI MEMPUNYAI KUASA DI DAP KEDAH DAN PEJABAT BARU DAP YG TELAH DIRASMIK...AN OLEH LIM GUAN ENG DI JALAN PUTRA PERLU 'DITUTUP SERTA MERTA'.

INILAH PADANYA JIKA TERLALU BONGKAK (LIM GUAN ENG) DAN ENGGAN MENGIKUT UNDANG2 SEHINGGA UNDANG2 PARTI SENDIRI JUGA MAHU DILANGGARNYA.

SELAMA INI LIM GUAN ENG MENYANGKA YG SEGALA TINDAKANNYA TIDAK AKAN DIPERSOALKAN ATAU DISANGGAH OLEH AHLI2 PARTI DAP HARUS MENERIMA HAKIKAT BAHAWA BELIAU MULA DIBENCI.

NAMUN LIM GUAN ENG TIDAK SEDAR BAHAWA SERUAN 'UBAH' TURUT DIHAYATI OLEH AHLI2 DAP SENDIRI DAN KINI MEREKA JUGA MENUNTUT PERUBAHAN.

AHLI2 DAP MULA MEMBRONTAK DAN PARA PEMIMPIN BAWAHAN DAP JUGA TIDAK LAGI MAMPU MENAHAN SABAR DITENDANG DAN DITOLAK KE TEPI KE TENGAH SESUKA HATI SEOLAH-OLAH MEREKA HANYA BONEKA BAGI LIM GUAN ENG.
HAKIKATNYA,PEMIMPIN BAWAHAN SEPERTI PENGERUSI NEGERI TELAH DIPILIH SECARA DEMOKRASI OLEH AHLI2 PARTI DI NEGERI MASING2.

PEMIMPIN ATASAN DAP HARUS MENGHORMATI MEREKA INI DAN BUKANNYA MENGANGGAP MEREKA SEBAGAI HAMBA YG PERLU MENURUT PERINTAH PD BILA2 MASA.


JIKA LEE GUAN AIK SUDAH PASTI MENDAPAT SOKONGAN AKAR UMBI DI KEDAH,LIM GUAN ENG PULA BELUM TENTU MENDAPAT SOKONGAN SELURUH AHLI DAP UTK MENDUDUKI JAWATAN SETIAUSAHA AGONG BERDASARKAN ADUAN WUJUD NYA MANIPULASI DLM PEMILIHAN CEC.

LEE GUAN AIK TELAH MENGARAHKAN PEJABAT BARU DAP DITUTUP DAN SEBARANG AKTIVITI YG DIADAKAN ATAU DIRANCANG OLEH JAWATANKUASA INTERIM SEBELUM INI SEBAGAI TIDAK SAH DAN BATAL,MERUPAKAN SATU TAMPARAN HEBAT KPD LIM GUAN ENG.

JELASNYA,LIM GUAN ENG SEMAKIN KEHILANGAN SOKONGAN DAN TIDAK LAGI DIHORMATI ATAU DITAKUTI.

LIDAH LIM GUAN ENG YG BERCABANG SERTA SIKAP YG BODOH SOMBONG KINI SEMAKIN LAHAP MEMAKAN DIRINYA SENDIRI DAN JUGA DAP.

DGN HANYA SEDIKIT KUASA,LIM GUAN ENG TELAH MEMBUKTIKAN KPD RAKYAT MALAYSIA APA YG DITUDUH OLEH BN SEBELUM INI IAITU DAP DIPIMPIN SECARA KUKU BESI OLEH DINASTI LIM ADALAH BENAR...!!!
Shamsuddin Hassan's photo.
 TIDA SIAPA YG LEBIH LAYAK UTK DIPERSALAHKAN MENGENAI APA YG BERLAKU INI SELAIN LIM GUAN ENG,SETIAUSAHA AGONG DAP MERANGKAP ANAK LIM KIT SIANG YG 'BODOHNYA' SUDAH MELAMPAUI EGONYA.

Silat Melayu

DOA DOHA

WALI SONGO

Video Penjelasan Isu cincin RM 24 Juta.

WAJIB TONTON

Top Blogges

B. 10 Artikal Menarik Minggu ini.

C. Senarai Blog Wajib Baca Rakan Malaysia Transformasi Minda Rakyat