Google+ Followers

TERIMA KASIH

MTMR

Friday, May 10, 2013

Banggunan SPR DiSerang Pengganas dikenal Pasti?

Himpunan BLACKOUT DAY@SPR 10 Mei 13.

1. Jam 1445. Kumpulan Baju Hitam anggaran 200-250 berhimpun di hadapan pintu masuk utama Parcel C, Putrajaya.

2. Penggerak utama SAMM pimpinan Chegu Bard dan pemimpin pelajar pro PP Adam Adli.

3. Rancang serahkan memorandum bantah keputusan PRU 13.

4. Kawalan ketat oleh pihak Polis. Keadaan terkawal.

Isu-isu:

1. SPR tipu dakwat kekal

2. Gesa Pengerusi SPR letak jawatan. Beri tempoh sehingga hari jumaat (17 Mei 2013).

3. Jika tidak letak jawatan 18 Mei 2013. Baju Hitam akan demo di jalan raya.

4. Dakwa penipuan SPR ada bukti dan nyata.

Untuk maklumat semua dakwaan belum di report Polis. Kalau dah kalah dalam PRU, jangan membuli rakyat. Terimalah kekalahan dengan terbuka.
Anwar harus letak jawatan

#Mutakhir- Anuwar Ibrahim kata Najib ketua Pembangkang?

AZMIN ALI KECAM PERHIMPUNAN SEMALAM OLEH ANWAR IBRAHIM. DIA MINTA PAKATAN RAKYAT TERIMA KEPUTUSAN PRU 13 SEBAGAI KEPUTUSAN RAKYAT


Azmin Ali tidak hadir perhimpunan semalam di Stadium Kelana Jaya yang dipelopori Anwar Ibrahim..

Tetapi Azmin Ali kecam perhimpunan itu sebagai perbuatan sia-sia mengheret rakyat atas kegagalan PR tawan Putrajaya.

Lebih mengejutkan, Azmin Ali minta PR dan Anwar terima keputusan PRU 13 dengan hati terbuka. Azmin minta Pakatan Rakyat TERIMA KEPUTUSAN PRU 13 SEBAGAI RAKYAT.

Rakyat dah jemu dengan usaha mengheret mereka ke dalam kancah politk PR gara2 kegagalan PR tawan kerajaan pusat, ujar Azmin..

Daripada menyalahkan keputusan PRU13, Azmin Ali suruh PR muhasabah diri (scrutinize yourself).

Sebarkan artikel panas ni, harap ada penyokong setia mereka sedar

Sedang kita diperhati dan di Uji.

Jangan main2 dengan 20 sen...

Tersebut kisah ada seorang Imam yang telah dipanggil ke suatu tepat untuk menjadi Imam tetap di sebuah masjid. Telah menjadi kebiasaan Imam tersebut selalu menaiki bas untuk pergi ke masjid.

Pada suatu hari, selepas Imam tersebut membayar tambang dan duduk di dalam bas, dia tersedar yang pemandu bas tersebut telah memulangkan wang... baki yang lebih daripada yang sepatutnya sebanyak 20 sen.

Sepanjang perjalanan Imam tersebut memikirkan tentang wang 20 sen tersebut.

"Perlukah aku memulangkan 20 sen ni?" Imam tersebut bertanya kepada dirinya.

"Ah... syarikat bas ni dah kaya... setakat 20 sen ni.. nak beli tosei pun tak cukup," hati kecilnya berkata-kata.

Apabila tiba di hadapan masjid, Imam tersebut menekan loceng dan bas tersebut pun berhenti.

Ketika Imam tersebut ingin turun sahaja daripada bas, tiba-tiba seakan-akan dirinya secara automatik berhenti dan berpaling ke arah pemandu bas tersebut sambil memulangkan wang 20 sen tersebut.

"Tadi kamu beri saya wang baki terlebih 20 sen", kata Imam tersebut kepada pemandu bas tersebut.

"Owh... terima kasih! Kenapa awak pulangkan 20 sen ni.. kan sedikit je nilainya," pemandu bas tersebut berkata.

Imam tersebut menjawab, "Wang tersebut bukan milik saya, sebagai seorang muslim saya perlu berlaku jujur."

Pemandu bas tersebut tersenyum, dan berkata, "Sebenarnya saya sengaja memberi wang baki yang lebih sebanyak 20 sen ni, saya nak uji kejujuran kamu wahai Imam. Saya sudah berkali-kali berfikir untuk memeluk Islam."

Imam tersebut turun dari bas dan seluruh jasadnya menggigil dan kesejukan. Imam tersebut berdoa sambil menadah tangan, "Astaghfirullah!!! Ampunkan daku Ya Allah... Aku hampir-hampir menjual harga sebuah Iman dengan 20 sen!!!"

Ps/jgn la gadai iman kita dgn seberapa besar pun nilai wang.. kerna iman tak boleh di jual beli...
Jangan main2 dengan 20 sen...

Tersebut kisah ada seorang Imam yang telah dipanggil ke suatu tepat untuk menjadi Imam tetap di sebuah masjid. Telah menjadi kebi...asaan Imam tersebut selalu menaiki bas untuk pergi ke masjid.

Pada suatu hari, selepas Imam tersebut membayar tambang dan duduk di dalam bas, dia tersedar yang pemandu bas tersebut telah memulangkan wang... baki yang lebih daripada yang sepatutnya sebanyak 20 sen.

PASCA PRU 13 : 'BLACKOUT' OPERASI TERANCANG RED BEAN ARMY DAP

Insiden 'black out' PRU13 nampaknya menjadi begitu heboh dan viral sehingga menular ke segenap lapisan masyarakat. Lebih ironis, sehingga 'profile picture' di lama Facebook juga ramai yang menggunakan gambar hitam gelap sebagai simbolik...nya kepada insiden black out ketika berlangsungnya pengiraan undi di kawasan yang terlibat.

Pakatan Guna Media Sosial Sebar Penipuan



Media sosial menjadi benteng utama kepada pekatan pembangkang untuk melancarkan serangan terhadap Barisan Nasional bagi memyebarkan segala agenda mereka dan juga fitnah kepada BN.

Silat Melayu

DOA DOHA

WALI SONGO

Video Penjelasan Isu cincin RM 24 Juta.

WAJIB TONTON

Top Blogges

B. 10 Artikal Menarik Minggu ini.

C. Senarai Blog Wajib Baca Rakan Malaysia Transformasi Minda Rakyat