Google+ Followers

TERIMA KASIH

MTMR

Tuesday, November 18, 2014

Terkini: Pembuli Jalanraya meludah cermin kerita di tangkap sudah.

Akhirnya Pembuli JalanRaya telah berjaya ditangkap oleh PDRM.

Tahniah kepada PDRM kerana segera bertindak. Itulah yang rakyat mahukan. Respon segera bila maklumat dan bukti lengkap di dedahkan.

Tahniah juga kepada orang ramai yang sama-sama membantu PDRM dalam menangani kes buli jalanraya. Maklumat lengkap dan bukti memudahkan PDRM mengambil tindakkan ke atas pelaku-pelaku jenayah.

Walaupun tangkapan telah di buat orang ramai menantikan keputusan dan tindakkan pendakwaan.

Apakah hukumannya? Semasa kes KIKI juga mendapat liputan meluas. Akhirnya kiki di jatuhkan hukuman dengan pantas dan cepat.

Kes meludah cermin kereta dan merosakkan cermin sisi serta pembersih cermin hadapan merupakan kesalahan jenayah. Merosakkan harta orang awam.

Perbuatan meludah ke cermin kereta juga merupakan kesalahan merosakkan hati yang punya kereta. Merupakan provokasi yang melampau tahap gaban. Cimpazi ala-ala kinzir yang tiada otak.

Harap mahkamah dapat gunakan perundangan yang sewajarnya bagi menjadi tauladan dan pengajaran kepada pembuli-pembuli jalanraya yang lain.

MTMR nak ingatkan kepada pembuli jalanraya atau yang suka potong kiri atau potong Q bahasa mudahnya. Orang lain pun bayar Roadtax juga. Orang lain pun nak cepat juga.

Akai ada ke?

Terkini: Sidang Media Menteri Besar Johor - Datuk Seri Mohamed Khalid Nordin


Mutakhir: Pembuli jalan meludah cermin dapat di kesan.

Sesiapa nak kenal. Namanya kheith khoo partner pada Imaxx Merchandiser rumah dekat dengan Aeon Subang Jaya.

Semua kereta nombor sama 2202 ade superbike nak cari. Cari kat situ off kat sec 19 Usj no telefon 016-2286699 @ call partner dier janette 016-2266202 pegi off Imaxx Merchandiser kat usj 19 tu,kat trafic light ade kedai BACCFREE, masuk kanan, Identiti cina road bully yang ludah dah rosakkan wiper kete budak pompuan melayu kita hari ni.

Mai kita tengok antara cina ni sama kiki (melayu islam), sapa lagi panas

Masa kiki cepat jer uoollsss viralkn ni cina jommm kita viralkn. Sapa lgi panasss.

MTMR nak tambah sikit memang kurang ajar dan biadap. Macam sial meludah. Kalau MTMR kena rasanya taktaulah boleh kawal perasaan atau tidak.

Harap PDRM dapat ambil tindakkan dengan segera. Inilah akibat #rakyathakimnegara.

Silat Melayu

DOA DOHA

WALI SONGO

Video Penjelasan Isu cincin RM 24 Juta.

WAJIB TONTON

Top Blogges

B. 10 Artikal Menarik Minggu ini.

C. Senarai Blog Wajib Baca Rakan Malaysia Transformasi Minda Rakyat