Google+ Followers

TERIMA KASIH

MTMR

Monday, June 24, 2013

Bezanya Mamat dulu dengan Minah sekarang???

Isnin (MULA2 BERKENALAN di Stesen KTM)

Mamat : Assalamualaikum.. Hai awak, saya nak berkenalan dengan awak boleh tak..?

Minah : Waa’laikumussalam.. Boleh, tapi kene jumpa mak bapak aku dulu.. Minta izin.. Kalau mak bapak aku bagi, aku on je..

Mamat : Waaa.. Boleh tahan ek awak ni.. Ok saya jumpa mak bapak awak.. Bagi alamat rumah awak..

Tangkap jangan tak tangkap. Ada jugak yang kena tangkap?

Petikan wawancara Jusuf Kala (JK) dengan Merdeka Online (MO) mengenai HIMPUNAN BLACK OUT 505..



MO: Anwar kini sedang mengadakan himpunan Black Out 505 di seluruh negara sebagai bantahan ke atas keputusan Pilihanraya Umum baru-baru ini. Bagaimana bapak melihat perkara ini?

JK: Pertama saya mahu beritahu bahawa saya mengetahui Anwar dibantu oleh beberapa pihak khususnya dari Turki, Washington, Filipina, dan mungkin juga di negara Thai dan China, itu kamu kena selidiki. Pemberi dana yang besar itu dari sebuah syarikat besar di Filipina, dan sedikit-sedikit dari Turki untuk membantu aktiviti himpunan bantahan itu. Mereka tidak boleh menyembunyikan diri mereka kerana mereka adalah rakan-rakan bisnes yang kita ketahui siapa mereka.

Najib VS Anuwar? Siapa patut menang ?


Kita fikir jap !!! Siapa yang menang ni ???

Dalam pertandingan akhir badminton keputusannya seperti berikut:

1. Set 1 – Chong Wei 21 Lin Dan 19;
2. Set 2 – Chong Wei 03 Lin Dan 21;
3. Set 3 – Chong Wei 21 Lin Dan 19.

Apabila pengadil mengumumkan Chong Wei menang dengan 2-1, Lin Dan tiba-tiba bangkit melalak mendakwa dia patut menang kerana mendapat 59 poin atau 57% daripada jumlah keseluruhan point pertandingan (sebanyak 104); sedangkan Chong Wei hanya mendapat 45 point atau 43% daripada keseluruhan point pertandingan!

Silat Melayu

DOA DOHA

WALI SONGO

Video Penjelasan Isu cincin RM 24 Juta.

WAJIB TONTON

Top Blogges

B. 10 Artikal Menarik Minggu ini.

C. Senarai Blog Wajib Baca Rakan Malaysia Transformasi Minda Rakyat