Google+ Followers

TERIMA KASIH

MTMR

Tuesday, November 18, 2014

Mutakhir: Pembuli jalan meludah cermin dapat di kesan.

Sesiapa nak kenal. Namanya kheith khoo partner pada Imaxx Merchandiser rumah dekat dengan Aeon Subang Jaya.

Semua kereta nombor sama 2202 ade superbike nak cari. Cari kat situ off kat sec 19 Usj no telefon 016-2286699 @ call partner dier janette 016-2266202 pegi off Imaxx Merchandiser kat usj 19 tu,kat trafic light ade kedai BACCFREE, masuk kanan, Identiti cina road bully yang ludah dah rosakkan wiper kete budak pompuan melayu kita hari ni.

Mai kita tengok antara cina ni sama kiki (melayu islam), sapa lagi panas

Masa kiki cepat jer uoollsss viralkn ni cina jommm kita viralkn. Sapa lgi panasss.

MTMR nak tambah sikit memang kurang ajar dan biadap. Macam sial meludah. Kalau MTMR kena rasanya taktaulah boleh kawal perasaan atau tidak.

Harap PDRM dapat ambil tindakkan dengan segera. Inilah akibat #rakyathakimnegara.

Silat Melayu

DOA DOHA

WALI SONGO

Video Penjelasan Isu cincin RM 24 Juta.

WAJIB TONTON

Top Blogges

B. 10 Artikal Menarik Minggu ini.

C. Senarai Blog Wajib Baca Rakan Malaysia Transformasi Minda Rakyat