TERIMA KASIH

MTMR

Tuesday, December 10, 2013

Raja bersama rakyat.

"Raja dan Rakyat Berpisah Tiada" satu ungkapan yang sangat indah bagi menggambarkan betapa kita orang-orang Melayu bertuah kerana mempunyai Raja-Raja Melayu yang tidak menjadikan "DARJAT" sebagai penghalang kepada mereka untuk mendekati dan bersama membantu rakyat yang dalam kesusahan.

video

Menjadi satu kewajipan bagi mereka untuk turut serta dalam usaha-usaha yang dilakukan untuk membantu rakyat yang dalam kesusahan.
 

Tengku Mahkota Pahang dan Tengku Puan Pahang sendiri sebagai contoh, langsung tidak berasa kekok untuk turut serta. Tengku Puan boleh memasak untuk rakyat dan Tengku Mahkota pula boleh turut sama mengagihkan makanan. Tiada perasaan jijik dalam diri mereka kerana bagi mereka rakyat adalah sebahagian dari hidup mereka.


 


Gambar-gambar yang diambil bukanlah dilakonkan atau diedit tetapi adalah gambaran sebenar kejadian dan gambar sebenar kehidupan seorang Anak Raja yang selama ini menjadi bahan hinaan Cina-Cina DAp yang kurang ajar.

Bangsa melayu sendiri hari ini terpengaruh dengan "MISI-MISI GELAP" pembangkang yang mahu menjatuhkan Institusi Raja Melayu yang mereka tahu selagi ianya tegak berdiri selagi itulah mereka tidak akan dapat merampas negara ini dari tangan Orang Melayu.

Mereka menjadikan hak Raja-Raja itu sebagai bahan fitnah meraka untuk memberi kepada rakyat khususnya Bangsa Melayu yang Raja-Raja Melayu ini membazir dan bermewah-mewahan menghisap darah dan titik peluh rakyat.

Biar apapun kata mereka, biar apapun fitnah mereka, biar apapun rancangan mereka, kita sebagai Orang Melayu, Bangsa Melayu Beragama Islam tetap akan akan mempertahankan Kedaulatan Raja-Raja Melayu.


Biar Hancur Badan Dikandung Tanah, Mengundur Pantang Sebelum Ajal Menjemput!! 

Daulat Tuanku!! Daulat Tuanku!! Daulat Tuanku!!

No comments:

Post a Comment

Thank you for your idea. What you give, You get back.

Silat Melayu

DOA DOHA

WALI SONGO

Video Penjelasan Isu cincin RM 24 Juta.

WAJIB TONTON

Top Blogges

B. 10 Artikal Menarik Minggu ini.

C. Senarai Blog Wajib Baca Rakan Malaysia Transformasi Minda Rakyat