Google+ Followers

TERIMA KASIH

MTMR

Friday, April 12, 2013

Jadi Pemimpin Kera dibal Hulk.

Semoga Pemimpin UMNO / BARISAN NASIONAL dapat ikhtibar.Sejak Papa Gomo mengumumkan bertanding pada PRU 13 ini menentang Dato Sri Anwar Ibrahim di Permatang Pauh banyak reaksi positif dari pelbagai pihak terutamanya rakyat Malaysia yang mahu selamatkan Malaysia ini daripada jatuh ke tangan manusia BISEKSUAL. Alasan mereka menyokong Papa Gomo adalah kerana bukti yang Papa Gomo ada yang berada dalam simpanan selamat Papa Gomo.

Benar Gomo tak nafikan memang Gomo masih menyimpan klip video tersebut. Klip Video rentetan daripada aksi Anwar Ibrahim menerkam seorang Mahasiswa berumur 19 tahun didalam sebuah bilik hotel. Dalam pengetahuan Papa Gomo juga ada beberapa lagi klip video Anwar Ibrahim yang mana Datuk Nallakarupan bekas rakan baik Anwar Ibrahim ada 2 klip video Anwar yang bersama dengan 2 lelaki (KERETA API) dan juga video Blowjob Shamsidar (Isteri Azmin Ali).

Datuk Eskay juga masih mempunyai 2 lagi Klip Video yang memaparkan aksi Anwar Ibrahim bersama 2 orang pelacur ketika beliau berada di Thailand. Satu klip video lagi Gomo rasa tak perlu untuk maklum pada semua kerana klip video tersebut merupakan klip yang paling PANAS buat tontonan umat Islam seluruh dunia.

Raja Goyang 360 Blogspot memang Gomo tidak mengetahui siapa pemilik blog tersebut. Gomo memang tidak terlibat walaupun ramai mendakwa pemilik blog Raja Goyang adalah Papa Gomo. Ini mungkin disebabkan Papa Gomo merupakan orang pertama yang meninggalkan komen didalam blog tersebut maka persepsi pembangkang menuduh Papa Gomo empunya angkara.Sampai ke hari ini Gomo tidak kenal ataupun mengetahui siapa pemilik blog Raja Goyang 360 namun apabila isu paparan gambar Anwar Ibrahim dengan seorang lelaki bercium mulut itu tersebar Gomo dan beberapa rakan lain menjalankan siasatan dan mendapati benar video tersebut wujud memandangkan lelaki yang bersama Anwar Ibrahim bercium mulut didalam video itu telah pun dikenal pasti.

Gomo sendiri menyampaikan mesej kepada individu berkenaan dengan meninggalkan mesej didalam Facebook Lelaki itu dengan kata kata:

"Salam saudara, bertaubatlah sebelum terlambat kerana sesungguhnya Nabi Muhammad SAW tidak mengaku umat kepada mereka yang main punggung ini. Harap sangat bro dapat bertaubat dan jangan sekali lagi diheret Anwar Al Juburi"

Individu lelaki berkenaan kemudianya telah DELETE akaun Facebook beliau barangkali mungkin bukan Papa Gomo sahaja yang menghantar mesej kepada beliau tetapi ramai lagi yang melakukan pekara yang sama.

Apa yang Gomo nak nyatakan disini adalah tindakan Dato Sri Anwar Ibrahim yang SENYAP dalam isu terbaru ini yang mana aksi seks beliau didalam blog Raja Goyang (Video Coming Soon) dan juga Video perbualan mesra beliau dengan Mahasiswa yang diliwat yang dikeluarkan oleh Papa Gomo. Kenapa kali ini Anwar Ibrahim senyap dan tidak mahu mengeluarkan sebarang kenyataan berhubung dakwaan terbaru ini? Kenapa beliau tidak mahu menyalahkan UMNO ataupun pihak pihak lain sepertimana yang sebelum ini beliau hanya pandai menyalahkan UMNO walaupun kemaluan beliau yang mendapat nikmat hasil dari melanggan pelacur dan lelaki muda?

Blogger Dr Novandri juga pernah mendedahkan klip video yang mana Anwar Ibrahim sendiri megakui beliau seorang Biseksual apabila ditemubual wartawan. Jawapan dari soalan wartawan tersebut turut mendatangkan impak kepada rakyat yang telah memandang sinis Anwar Ibrahim yang dilihat secara terang terangan mengakui beliau seorang Biseksual KLIK DISINI

Tindakan Anwar Ibrahim membuat gempar dengan menyaman Papa Gomo sebenarnya adalah untuk menyakinkan parti PAS bahawa beliau bukan lelaki didalam video tersebut. Tindakan tersebut sebenarnya sudah dapat dijangka kerana imej Anwar Ibrahim sudah tidak lagi relevan untuk menjadi Perdana Menteri sepertimana sebelum ini yang beliau disokong oleh kepimpinan parti PAS dan DAP.


Sejak pertengahan tahun lepas hingga ke hari ini majlis Syura PAS gagal mencapai kata sepakat untuk mempersetujui Anwar Ibrahim sebagai Perdana Menteri jika Pakatan menang pada PRU 13 ini. Tambah kacau bilau apabila video yang sebelum ini tersebar antara beliau dan China Doll sudah sampai kepada ahli ahli PAS dibawah yang melaporkan kepada pucuk pimpinan PAS bahawa mereka menolak Anwar Ibrahim dan mahukan Haji Hadi sebagai Perdana Menteri jika Pakatan menang PRu 13 ini.

Lebih memeritkan lagi apabila klip video yang dikeluarkan Papa Gomo dengan warna dan juga audio suara telah menyakinkan bahawa Anwar Ibrahim adalah lelaki yang BISEKSUAL dan ianya tidak dapat lagi membendung perasaan ANTI ANWAR IBRAHIM dikalangan ahli ahli PAS sendiri.

Gomo tertarik dengan apa yang diulas oleh blog RBF ONLINE berkenaan masaalah Calon PKR di Kelantan kerana PAS Kelantan tidak mahu PKR bertanding pada PRU 13 kali ini dan jika PKR benar benar mahu meletakkan kerusi mereka maka calon yang bertanding atas tiket PKR mestilah ditentukan oleh PAS dan bukannya PKR. Artikel RBF ONLINE KLIK DISINI

Gomo juga mendapat berita sahih dari sebilangan ahli PAS yang risau dan gusar jika Papa Gomo menyambung tayangan video tersebut yang mana memaparkan aksi seks antara Anwar Ibrahim dan mahasiswa tersebut. Mereka takut kerana ianya akan menyebabkan ahli PAS akan mengundi Barisan Nasional pada PRU 13 ini kerana mahu mengelakkan Anwar Ibrahim menjadi Perdana Menteri. Atas sebab sebab ini lah juga sudah semakin ramai dikalangan PAS yang mendesak Haji Hadi Awang mengumumkan bahawa beliau yang akan menerajui negara jika Pakatan menang kelak dan meminta Anwar Ibrahim berundur demi menjamin kemenangan Pakatan PAS,DAP dan PKR pada PRU 13 ini.


Gomo pernah menyatakan dalam artikel terdahulu yang mana ahli PAS sudah bosan dan muak dengan beban yang ditanggung malah pemimpin PAS sendiri menyebut bahawa PAS sudah tidak sanggup lagi memikul biawak hidup untuk ke Putrajaya. Biawak Hidup yang dimaksudkan adalah Dato Sri Anwar Ibrahim. KLIK DISINI

Pendek kata majoriti PAS sudah hilang keyakinan kepada Anwar Ibrahim untuk menerajui Pakatan Pembangkang dan mahukan Haji Hadi mengepalai Pakatan PAS,DAP dan PKR pada PRU 13 kali ini.

Namun demikian DAP dilihat terus menyokong Anwar Ibrahim untuk menerajui Pakatan kerana kita sendiri maklum bahawa DAP melalui Karpal Singh peguam Anwar Ibrahim mempunyai cengkaman yang kuat ke atas telur Anwar Ibrahim. Mahu tidak mahu DAP mesti pergunakan Anwar Ibrahim dan andaikata Pakatan Menang pada PRU 13 ini sudah pasti DAP akan blackmail Anwar Ibrahim dengan apa yang DAP simpan selama ini sejak 1997 mengenai perilaku Homoseksual Dato Sri Anwar Ibrahim.
PEMBALASAN dan itulah yang berlaku sejak kelmarin apabila video seks Mustapha Ali Setiausaha Agong PAS disebarkan di terengganu. Mengikut makluman 2 orang ahli AMK ditahan polis bagi menjalankan siasatan berhubung penyebaran video seks tersebut. Kenapa ini semua berlaku?

Ini lah propaganda Anwar Ibrahim untuk mematikan langkah pemimpin PAS yang cuba menolak beliau menerajui negara sebagai Perdana Menteri. cakap cakap orang PAS yang tidak mahu Anwar Ibrahim cuba dimatikan dengan video seks Mustapha Ali bagi menafikan PAS untuk terus mengkritik Anwar Ibrahim.

Namun isunya disini adalah Mustapha Ali dan bukannya Haji Hadi jadi jika imej Mustapha Ali tercalar dengan aksi seks ianya tidak menghalang untuk Haji Hadi tampil mengetepikan Anwar Ibrahim yang lebih teruk dan jijik dari Mustapha Ali berbanding Anwar Ibrahim.

GOMO membuat AKU JANJI yang Gomo tidak akan menayangkan atau memainkan sebarang KLIP VIDEO SEKS Mustapha Ali setiausaha Agong PAS selepas ini!!!

Apa sekalipun Gomo rasa PAS sepatutnya berfikir secara waras dalam pekara ini. Jika benar mereka mahukan Putrajaya dan mahu kuasa yang ada mereka sepatutnya tidak memikul Anwar Ibrahim dan PKR pada PRU 13 kali ini. Kemenangan Anwar Ibrahim dan PKR akan membuatkan PAS hanyalah parti pelengkap sepertimana yang pernah disuarakan oleh Azmin Ali pada PRN Sarawak yang lalu.

Hadi Hadi harus ke depan dan bukannya duduk dibelakang Lim Kit Siang dan Anwar Ibrahim dalam menerajui Pakatan Pembangkang Malaysia. Gomo rasa tidak perlu bercakap panjang kerana kita tahu PAS mempunyai jentera yang ramai dan kuat berbanding PKR yang hanya pandai memberikan arahan tetapi tidak pandai membuat kerja.

Bukan kerana Papa Gomo Anwar Ibrahim kini tidak relevan didalam PAS tetapi ini semua adalah kerana kesedaran Rakyat Malaysia yang tidak mahu pemimpin BISEKSUAL, HOMOSEKSUAL menerajui negara Malaysia ini. Kesedaran rakyat yang peka dan mengambil tahu masaalah moral Anwar Ibrahim ini kini telah membuka mata rakyat untuk menolak Anwar Ibrahim pada PRU 13 kali ini.Klik sini untuk selanjutnya    http://youtu.be/nD176o26Y9Y

Jika tidak ada aral pada hari penamaan Calon 20hb April ini selepas dari penamaan calon Gomo akan bersalaman dan memohon maaf kepada Anwar Ibrahim serta menyerahkan sekeping DVD untuk beliau memikirkan masa depan dan maruah keluarga beliau. Gomo juga akan memberikan 2 lagi salinan kepada Wan Azizah serta Nurul Izzah DVD tersebut untuk isteri dan anak Anwar Ibrahim memikirkan kesan buruk kepada keluarga mereka jika paparan tersebut disebarkan.

Gomo juga faham ramai yang mahu menyaksikan sambungan video terkam mahasiswa. Gomo sendiri jika tidak sabar sudah pasti akan mengeluarkan nya untuk tatapan rakyat Malaysia namun untuk kali ini setelah mendapat nasihat dari beberapa orang tokoh agama dalam pekara ini maka Gomo mengambil pendirian memberikan nasihat dan amaran terlebih dahulu kepada beliau Dato Sri Anwar Ibrahim. Jika segala galanya tidak diendahkan maka akan keluarlah paparan video tersebut untuk tontonan rakyat Malaysia.

Pssssttt.... Wan Azizah dan Nurul Izzah patut malu kerana suami Nurul Izzah juga terlibat.Undi PKR Bawa Kehancuran Negara 
Undi PAS Bawa Pepecahan Umat Islam 
Undi DAP Bawa Penindasan Bangsa 
Undi BN Bawa Kemakmuran Agama, Bangsa Dan Negara.

Silat Melayu

DOA DOHA

WALI SONGO

Video Penjelasan Isu cincin RM 24 Juta.

WAJIB TONTON

Top Blogges

B. 10 Artikal Menarik Minggu ini.

C. Senarai Blog Wajib Baca Rakan Malaysia Transformasi Minda Rakyat