Google+ Followers

TERIMA KASIH

MTMR

Friday, February 6, 2015

Datuk Ustaz Kazim Elias tidak takut tuduhan rasis- DUKE

UAV- Pesawat pengebom tanpa pemandu untuk ESSCOM

Sekarang pengkhianat-pengkhianat negara mula mengatur rancangan jahat untuk membuat onar bagi menghuruharakan kestabilan negara Malaysis. Pelbagai cara dan tektik mereka gunakan untuk melihat kehancuran Malaysia.

Sesungguhnya Malaysia sentiasa mendapaf petunjuk dan lindungan Allah. Orang Melayu Islam perlu bersatu padu dalam martabatkan Agama bangsa dan negara.

Kelihatan kecenderungan menyerang sesuatu ucapan dan pandangan umat Islam atau pemimpin Islam. Perlembagaan semangkin di cabar oleh pihak-pihak tertentu bagi melemah semangat orang-orang tertentu bagi melemahkan moral dan semangat jati diri dalam pemimpin Melayu Islam.

Orang Melayu semangkin sempit untuk berbicara. Sedangkan pihak-pihak sebelah sana bebas menghina mempertikaikan hak-hak Orang Melayu di Malaysia. Sepatutnya pihak sebelah sana yang berfahaman Komunis harus mempertikaikan mengapa datang ke Tanah Melayu sekarang di namakan Malaysia.

Puak-puak Komunis Haram Jadah ini harus sedar dan cermin diri mereka dan jangam berbohong kepada diri sendiri. Cuba buat audit ke dalam diri mengapa kulit saya, bahasa saya tidak sama dengan penduduk asal Tanah Melayu.

Jangan bakar semangat dan kesabaran orang Melayu.
Silat Melayu

DOA DOHA

WALI SONGO

Video Penjelasan Isu cincin RM 24 Juta.

WAJIB TONTON

Top Blogges

B. 10 Artikal Menarik Minggu ini.

C. Senarai Blog Wajib Baca Rakan Malaysia Transformasi Minda Rakyat