Google+ Followers

TERIMA KASIH

MTMR

Tuesday, April 30, 2013

Ajinda tersembunyi dakwaan Dakwat dicalit sewaktu pengundian boleh hilang bila disabun.

Hari ni kecoh pasal dakwat kekal pengundi awal boleh hilang apabila di sabun, betul ker??

Baru sebentar tadi aku call 2 orang sahabat aku di kem tentera Port Dickson dan di Mindef, dakwaan mereka tidak benar sama sekali. Mereka berdua ada juga mencuba cuci menggunakan tinner tetapi masih ada lagi kesan pudar di jari tetapi tidak hilang seperti yang didakwa oleh sesetengah pihak yang tidak bertanggungjawap.

Aku rasa ni adalah usaha terdesak dan dakwaan fitnah oleh Pakatan cuba membangkitan kemarahan rakyat terhadap SPR. Bukti yang mereka ada hanyalah gambar, mungkin gambar sebelum dicalit pada jari telah diambil sebelum membuat pengundi yang sebenar. Inilah agenda pakatan yang boleh dibau sejak dulu lagi untuk menipu dan membuat provokasi melampau.

Apa-apa pun kita tunggu jawapan dari SPR....

UNDILAH BARISAN NASIONAL.
-Tok Guru.
Hari ni kecoh pasal dakwat kekal pengundi awal boleh hilang apabila di sabun, betul ker?? Baru sebentar tadi call sahabat di kem tentera Port Dickson dan di Mindef, dakwaan mereka tidak benar sama sekali. Mereka berdua ada juga mencuba cuci menggunakan tinner tetapi masih ada lagi kesan pudar di jari tetapi tidak hilang seperti yang didakwa oleh sesetengah pihak yang tidak bertanggungjawap.

Ini adalah usaha terdesak dan dakwaan fitnah oleh Pakatan cuba membangkitan kemarahan rakyat terhadap SPR. Bukti yang mereka ada hanyalah gambar, mungkin gambar sebelum dicalit pada jari telah diambil sebelum membuat pengundi yang sebenar. Inilah agenda pakatan yang boleh dibau sejak dulu lagi untuk menipu dan membuat provokasi melampau.

Apa-apa pun kita tunggu jawapan dari SPR....

UNDILAH BARISAN NASIONAL.

Silat Melayu

DOA DOHA

WALI SONGO

Video Penjelasan Isu cincin RM 24 Juta.

WAJIB TONTON

Top Blogges

B. 10 Artikal Menarik Minggu ini.

C. Senarai Blog Wajib Baca Rakan Malaysia Transformasi Minda Rakyat